Corona + serietips

Babes! Ligger hemma med värk i kroppen och leder samt huvudvärk och har gjort sedan igår. Började känna att jag kände mig väldigt trött när jag var ute och gick min morgonpromenad och sedan när jag kom hem och åt frukost så började jag få ont i lederna och känna mig hängig. Så bokade av allt och sedan blev det värre framåt kvällen. Därför har jag avbokat allt resten av veckan och helgen och kommer vara hemma samt försöka ta ett Corona test så fort jag kan få tag på ett (slut i Stockholm….)

Hela min dag har princip sett ut såhär, har jobbat och kollat på serier om vartannat. Och speaking of serier..

Här har ni mina serietips just nu:

1. Top dog (tittar just nu) handlar i stora drag om hur den kriminelle Teddy från Södertäljes maffia och affärsjuristen Emily på Östermalm tillsammans försöker lösa en rikemanssons försvinnande. Den är spännande och säg inte att jag är ensam om att bli kär i huvudkaraktären Teddy??? Alltså vad är det med denna besatthet av lite kriminella män typ som Kinnaman i Falk och Snabba Cash? Kan någon förklara? 😅

2. The Undoing 💵 Utspelas i överklassen i New York med Nicole Kidman och Hugh Grant som huvudroller. Det är mord, pengar, lögner, mammor och överraskning efter överraskning. SÅÅÅ BRA och spännande! Man vet fan inte hur den ska sluta?

3. Björnstad 🏒 också en favorit då den speglar väldigt mycket ungdom, prestationsångest, grupptryck och osäkerhet som man kan känna igen sig i från när man var yngre. Jag älskar också hur den spelats in. Den är jättebra gjord och man vill typ flytta upp till en liten by i Norrland för ett tag när man tittar på den haha trots att mycket går åt helvete för alla! Handlar kort om NHL proffset Peter som flyttar tillbaka till den lilla byn Björnstad där han är uppväxt för att träna junior-hockeylaget. När den stora finalen ska spelas anklagas stjärnspelaren i laget för att begått sexuella övergrepp på tränaren Petters dotter vilket gör att hela staden sätts ur balans!

4. Emily in Paris 🥐 Förlåt men har ni inte sett denna ännu så är det dags NU! Den är så feel good och det enda jag vill är att leva hennes liv, i Paris, dricka vin på luncherna, klä mig i färgglada outfits och dejta fransmän!

21 gillar

Kommentarer (1)

  • Johanna

    |

    Om du tror du har Corona, Varför är du då hundvakt och ute och promenerar med den??

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler