Ta makten över ditt eget liv

Måndag, min favoritdag på veckan.

Har ni lyssnat på veckans Måndagsvibe? Vi har med min livscoach och pratar om hur man kan och bör ta makten över sitt eget liv. Samt hur man faktiskt kan ändra så mycket genom att bara byta ut vissa ord som man tänker. Väldigt intressant och väldigt tänkvärt. Jag tycker ni bör lyssna på det.

Bara genom att byta ut ordet “måste” mot “vill” kan göra så mycket. Jag vill städa för jag vill att det ska vara fint och städat hemma och jag vet att jag mår bättre då t.ex. Inte jag måste städa, jag måste plocka ur diskmaskinen, jag måste handla, jag måste tvätta. Jag vill tvätta, jag vill handla, jag vill plocka ur diskmaskinen.

31 gillar

Kommentarer (1)

  • Matilda

    |

    Den här bilden på dig är tio av tio! <3

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler