Utforskar Stockholm part 2

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Top här (klick!) – Skinnjacka här (klick!) – Kjol här (klick!) – Skor här (klick!)

Mitt nya helgkoncept är att utforska Stockholm och den här helgen kan man säga att jag varit både på Djurgården och på Kungsholmen. Så här kommer en snabb liten uppdatering på vad jag gjort och vart jag har varit.

Mina träningskläder här (klick!)

Startade lördagen med ett träningsevent på Barrys, tog med mig min starkaste kompis Antonia och brände av ett lunchpass följt av brunch. Det är så peppigt och roligt. Har ni inte testat borde ni! As bra musik och endorfinerna sprudlar efteråt.

Annons

Påvägen hem träffade jag på dom här söta tjejerna som sa att de älskade podden!

Därefter checkade jag, Agda och Clara in på hotel HasselbackenDjurgården. Antonia och Linn joinade oss för en trevlig middag på hotellet senare under kvällen vilket var så trevligt. Hasselbackspotatisen, kräftorna och torsken var otrolig. Så det kan jag rekommendera.

Jacka (min design för NA-KD förra året)

I söndags började vi morgonen med en lång promenad i solen.

Det var så fint och härligt väder och Djurgården lyste med sina färger.

Stannade till på Rosendals Trädgård och drack en varsin äppelmust…

Annons

Sedan besökte vi ABBA museét. Det var så roligt och nu är det enda jag lyssnar på Dancing Queen typ. Har blivit besatt. Som ett nytt ABBA fan typ haha. Ni får se mer på min YT som kommer upp om någon dag.

Avslutade helgen ute på Kungsholmen

Åt brunch på Orangeriet, det var så gott och så trevligt. Härligt söndags dejtställe kan jag tänka mig. Eller lördagsbrunch dejt. Vill verkligen dit igen. Sjukt nice stämning, bra musik, god mat och så härlig atmosfär bara på hela stället.

Avslutade söndagen med söndagsmiddag med Tim och Anis Don Demina. Två nyfunna vänner och en helt otroligt god middag. Vi gjorde liksom egna dumplings och det blev så sjukt gott. Så spontan grej men så rolig grej. Har verkligen haft bästa helgen (vet att jag säger det ofta numera haha men jag har försökt att göra det bästa av mina helger på senaste). Jag älskar verkligen mitt nya utforska Stockholm koncept. Ska försöka göra det nu varje helg, det ger mig så mycket att testa nya saker och vidga mina vyer lite. Det gör det nog för alla iofs. Så tycker faktiskt att ni borde testa ni också!

15 gillar

Kommentarer (2)

 • Hedvig

  |

  Såg precis din vlogg från denna helg, så mysig! Får verkligen energi av dina vloggar. Gillade verkligen den krämvita kappan du har på dig, var är den ifrån?

  Reply

 • josefin

  |

  Gu så härligt!! Du som har bra koll, om man vill gå på en skön restaurang i Stockholm med “festkänsla”, vart ska man då? Alltså skön musik, god mat, härlig feststämning på restaurangen.

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler