Mysig helg!

Hej gänget! Har ganska mycket just nu. Det känns liksom inte riktigt som jag hinner med men jag mår bra. Jag prioriterar min sömn, träningen, yogan och lugn och ro så det känns bra. Igår (fredag) drack jag lite rödvin, snackade skit och kollade på dokumentärer. Både första avsnittet av Estonia och sedan ett avsnitt av Svenska Fall. Kan rekommendera båda. Speciellt Estonia dokumentären, vill se nästa avsnitt snarast.

Idag ska jag på ett träningsevent och sen blir det staycation! Är riktigt taggad på det. Ska bli jättemysig. Ni får se mer om detta på youtube tänker jag för vloggar i helgen men ville bara flika in här och säga hej. Jag har ju klippt av mig håret igen också. Se nedan.

Hur tycker ni det blev?

Annons

Före och efter, älskar JennyStyleport. Hon är bäst! Är så nöjd med färgen.

Har även lagat en massa mat i veckan. Jag och Lojsan har nämligen ett samarbete med Hellofresh som kanske är livets bästa grej som hänt mig!!! Här ovan ser ni pankofriterad blomkål med ris och grönsaker. Så sjukt gott!

Spelat padel har jag med gjort. Först körde jag och Daniel en pt-timme och sedan körde vi match med två killkompisar. Det var så kul men väldigt hetsig stämning då dessa s.k killkompisar är extremt, jag säger det igen, EXTREMT tävlingsinriktade haha!

20 gillar

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler