Life update

(Bilden tog Hanna Berg på mig idag)

Gud det har varit så mycket den här veckan att jag glömt bort er. Fan förlåt! Men så mycket har väl inte hänt förutom att jag spontant bestämt mig för att styra en liten fest på min födelsedag. Så håller på och planerar den för fullt och har gått ALL IN. Jag typ så mycket all in att jag man kan tro att jag fyller 30 hahaah. Aja, sån är ju jag. Älskar att MAXA.

Annars då? Jag mår väldigt bra. Det är mycket som händer men det är bara roligt. Jag gillar ju när jag har mycket att göra. Keeping myself busy liksom men har också förstått vikten av att ta det lugnt. Så det har jag faktiskt gjort nu både lördag och söndag. Otroligt skönt.

32 gillar

Kommentarer (2)

 • Ellen Delin

  |

  Wow, vad du skiner! Och skönt att höra att allting är bra med dig 🤍

  Reply

 • Johanna

  |

  Så spännande att se va du ska göra på din födelsedag. Håller själv på att planera min och behöver lite inspiration nu i Corona tider 😅🙈😍

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler