Dagens look

Inlägg innehåller adlinks/reklamlänkar

Jeans här (klick!) bär storlek 36 – Top här (klick!)

Äntligen tillbaka hemma i Stockholm och i stan. Även fast det var skönt och mysigt att komma bort ett tag så har jag ändå inte kunnat undgå att jag känt mig lite stressad över livet just nu. Jag har ju signat upp mig på kursen Business ManagementIHM business school under hösten så det kommer verkligen krävas mycket bättre planering från min sida mot för hur jag tidigare jobbat/ haft det. Jag brukar ju kunna vara ganska spontan, något jag älskar med mitt liv men den här hösten kommer jag nog få tacka nej till saker och ting oftare. Det gör inte mig något egentligen för jag går ju den här kursen för att jag vill och för att jag är motiverad att lära mig och ta med mig något men det känns bara lite läskigt/ jobbigt med förändring.

Annons

Hur mår ni och hur ser er höst ut? Jag kan även passa på att tillägga att lite utav min prestationsångest smugit sig på igen. Det är bra att jag upptäcker det i såhär tidigt skede för då är det nog lättare att jobba bort den men ja, den är påväg tillbaka och det känns inte roligt. Jag tror och hoppas att det bara är för nu med tanke på allt nytt. Men jag ska försöka acknowledge and handle straight away!

34 gillar

Kommentarer (9)

 • Sanna

  |

  Menar du möjligtvis acknowledge istället för ignolage?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   hahahahaa

   Reply

 • J

  |

  Så så så glad att du inte är en av alla som slutar blogga. Man får en mycket mer professionell bild av de som fortsätter, speciellt när man kommer in hit och du lagt ner tid på nya inlägg typ varje gång.. Känns som många bara passar på att ge upp för att andra har slutat och att det är “okej” då. Förstår att det tar tid men insta/youtube/etc kan aldrig ersätta blogg.
  Hoppas du fortsätter länge, denna platform är min favorit hos dig <3

  Reply

 • A

  |

  Grymt bra blogg och galet snygg brud!! 🙌 Tack för en sjukt bra, ärlig och inspirerande blogg!
  Var kommer förresten toppen ifrån? 😍

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Länkat den ju haha

   Reply

   • Johanna

    |

    Haha men åh! När en person kommenterar så fint till dig och du inte bemöter det alls utan bara svarar på det sättet blir man typ lite ledsen… 🙁

    Reply

    • Hanna Friberg

     |

     Haha gud jag är så snabb ibland och tänker inte. Men jag tänkte att han eller hon ville ha svar på frågan bara 🙂

     Reply

 • Ellen Delin

  |

  Gud så roligt!! Och vilken fin outfit du har, älskar jeansen!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler