Höstpepp!!

Enligt mig så är hösten det nya året. Och det är nu DU ska och kan bli personen DU vill vara. Alltså ditt bästa, starkaste och snyggaste JAG. Hösten är en perfekt för en nystart och det är dags att du tar dig an tjuren vid hornen!

Bli mer organiserad – nyfunnen energi från sommaren vilket är perfekt att använda sig av för att bli mer organiserad, skapa nya löften och mål, skriva listor, göra inspirations collage, boka in inspirerande möten, börja med en ny aktivitet osv. Det är nu, efter sommaren som du ska använda din energi till just allt det här.

Laga matlådor – laga en eller två extra portioner till middag och lägg undan till morgondagens matlåda redan innan du sätter dig till bords. Du spar både tid och pengar och ett enkelt sätt att garantera en bra lunch.

Rensa – inte bara garderoben, även badrumsskåpet och alla andra förvaringsplatser i ditt hem. Det är jätteskönt att göra sig av med skit man ändå inte använder. Och desto roligare att fylla på med nya snygga höstkläder också. Du kan även passa på att sälja dina gamla kläder så att du får lite extra budget för höstgarderoben! Finns massa bra tjänster att använda sig av idag eller varför inte göra det på din egen Instagram?

Ta hand om hemmet och ha ordning och reda omkring dig – att ha det fint hemma, är i varje fall för mig, bra för själen. Jag älskar att komma hem till ett städat hem och jag älskar när det är ordning och reda omkring mig. Se därför till att pyssla om hemmet lite extra den här hösten, tänd ljus, köp hem färska blommor till helgen och byt ut kuddarna i soffan eller gardinerna i köksfönstret. Jag lovar att det kommer göra det lilla extra i vardagen.

Netflix & chill – att tacka nej till en utekväll känns inte lika jobbigt nu när hösten närmar sig. För att tända ett par ljus, lägga en återfuktande ansiktsmask och kura ner sig i soffan med täcket känns ju faktiskt många gånger precis lika lockande. Myskvällar hemma känns hetare än någonsin.

Sluta stressa – prioritera och fördela din tid klokt. För det är inte värt det i slutändan. Det är så enkelt att tacka ja till allt som låter kul men till slut blir det inte så roligt när du känner att du inte hinner med. Prioritera dig och din egentid.

Ta livet lite mer med en klackspark – sluta haka upp dig på små saker, våga berömma killen på Ica för hans fina leende, le åt främlingar, skratta högre, ge komplimanger, utmana dig själv för saker som gör dig lite nervös osv.

Anordna en brunch eller bokklubb – Låter osexigt med bokklubb kanske men hur kul att bestämma att man ses en specifik tid varje lördag. Antingen ute eller hemma hos någon och bara gossipar, käkar god mat och umgås. Annordnar man bokklubb kan man läsa på om något ämne och lära sig saker av varandra som man kan diskutera och prata om. Men att ha något att se fram emot varje vecka tror jag kan vara viktigt nu när mörkret smyger sig på.

26 gillar

Kommentarer (2)

 • Alexandra

  |

  Nej men alltså jag vill bara höra om din vandring!! Ett eget detaljerat inlägg TACK 😍🙏🏼🏕🎈🤎

  Reply

 • Natalie

  |

  Alltså dina vandringsoutfits!!! 👌🏽😍💯‼️ Jag vill ha ett inlägg med länkar!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler