Glittrig bikini

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Här (klick!) hittar ni min bikini

Babes, åkte ner till Frankrike/ Cannes igår till en killkompis hus och jag har aldrig någonsin uppskattat en resa och livet som nu tror jag. Det är helt sjukt trevligt här nere med värme och roligt sällskap och det kommer en lååååååång vlogg i två delar när jag är hemma. Så länge får ni inspireras av mina looks och mig på min Instagram.

33 gillar

Kommentarer (4)

 • Hanna

  |

  Absolut inte riktlinjer som följs.
  Så fort man ställer sig upp från bordet Ska man bära en mask.
  Fallen ökar varje dag här i Frankrike, stanna hemma. Otroligt oansvarigt att resa nu.

  Reply

 • malin

  |

  LOL, du snodde precis hur nicole Falciani gjorde reklam på hennes blogg, med badkläderna i vattnet sådär 😂

  Reply

 • Kristine

  |

  Hvor er dine fine hoops fra som du har på deg når deg og Maddie spiser på Hallwylska i en av dine nyeste YT-videoer? 😍 Keep up the good work i alle dine kanaler, elsker å følge deg 😘 God tur til Frankrike!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Från Safira! Xx

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler