Tar riktig semester för första gången i mitt liv

Har haft två otroligt festliga veckor. Middagar, vin, vänner som fyllt år etc. Så att bara checka ut och äntligen få åka till landet och bara vara är precis vad jag behöver. Jag ser så mycket fram emot att lägga ifrån mig telefonen, läsa böcker, tvätta håret i havet och bara vara.

Det kommer komma upp två videos på youtube i veckan och så Måndagsvibes avsnitt igår så såklart. Men utöver det så blir det ingen uppdatering från mitt håll på en vecka. Jag har planerat lite dåligt därav blir det bara en vecka nu och sedan kommer jag ta några dagar här och där när det passar in i schemat.

Här kommer några bilder för vad jag haft för mig senaste veckan så länge. Puss på er!

Mycket middagar ute som sagt… Vilket är as trevligt och jättekul. Jag ska verkligen inte klaga över att jag både har råd och tid att äta mycket ute men gud vad jag ser fram emot att laga lite egen mat nu.

Har också visat Maddy runt en hel del. Vi har besökt så många (även nya för mig) ställen vilket varit så skoj. Här var vi på TAK. En as nice takterass i Stockholm.

Också druckit cocktails på ett ställe som sägs vara Stockholms bästa cocktailbar som heter Phamarium men jag tycker drinkarna på Supper är godare eller i varje fall deras drink Si Claro 😂

Åh just det har ju glömt berätta men en ny grej jag börjat med är att börja klä upp mig mer. Jag kan lätt gå omkring osminkad och i träningskläder på stan men på senaste har jag känt att näää, fan dress to impress girl. Du lever bara en gång och det är ju as kul. Så har haft klackar på mig oftare än någonsin och jag ÄLSKAR det. Fått så mycket komplimanger och det har gjort mig så glad så har bara fortsatt och fortsatt. Men bara för att jag tycker att det är kul inte för att jag känner press eller något måste och det är ju oftast då det bara blir kul också.

Promenerat mycket har jag med gjort. Skeppsholmen, Södermalm, Djurgården och Kungsholmen. Men gissa min favoritrutt? Djurgården helt klart!! Det finns tyvärr ingen promenadsträcka som slår den tycker varken jag eller Maddy.

Men nu hörrni, nu ska jag läsa mycket böcker. Chilla, ta det lugnt och bara vara. Njuta av tillvaron. Så vi hörs om en vecka eller så. Love u!

40 gillar

Kommentarer (3)

 • Johanna

  |

  Du förtjänar verkligen semester efter ditt grymma arbete! Blir även så inspirerad till att klä upp mig mer. Jag sitter själv i Kalifornien nu och det är mestadels karantän här så det är verkligen myskläder dygnet runt, haha.

  Reply

 • Lin

  |

  Älskar din stil! Var är din fina vita klänning från med skärp i midjan? Kram!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Revolve!

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler