Ett födelsedagsfirande för min Aussie syster!

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Här (klick!) hittar ni min partyblåsa och Maddys klänning är ifrån Zara

Det var säkert inte någon av er som följer mig som missade att Maddy fyllde år igår för oj vad vi firande. Men gud så kul det var och vad jag är glad att jag har henne i mitt liv. Hon är verkligen som men extra syster. Vi har ju känt varandra så himla länge. Jag ska lägga in lite gamla bilder på oss här nedan så får ni se!

Vi började kvällen i solen på Bank Hotells terass som är UNDERBAR och känns så lyxig och härlig. En grej som kan vara bra att veta med terassen är att man ej kan boka så det är first come, first serve så var i tid om ni vill hit. TIPS!!!

Sedan åt vi middag på Supper! Deras nya uteservering är så trevlig att jag har varit där tre gånger den här veckan tror jag hahaha. Älskar deras kyckling, majs och gambas.. Och stämningen är alltid toppen. Så om ni vill ha en trevlig lite festligare middag i Stockholm tycker jag verkligen ni borde gå hit.

Sedan drack vi lite drinks på Mr French. Jag kände mig så fin i min klänning igår. Väldigt festlig men det är min nya grej, att klä upp mig mer och oftare. Livet blir så mycket trevligare och roligare då.

Och det var så roligt för både Clara som jag lärde känna i New York och Astrid, som jag bodde med i NYC var med oss under kvällen. Det är så kul för Astrid och jag bodde ju tillsammans i tre månader men umgicks ingenting för våra scheman synkade aldrig. Ville jag ha en hemmakväll skulle hon ut, när jag inte hade planer en helg skulle hon till Hamptons osv. Så igår var liksom vår första utekväll tillsammans.

Här kommer några bilder på mig och Maddy som är så gamla haha. Den här bikini bilden tog vi första gången jag var i Australien och hälsade på henne i en hel månad. Became besties over a night!

Här var vi på kryssning från Sydney till Hawaii och den gjorde vi efter att jag bott där i Australien i 8 månader. Det var formal night dinner och redan då lånade hon kläder av mig som sig bör. Jag hade med mig flera stycken jättefina klänningar för jag kunde ju givetvis inte bestämma mig för vilken jag ville ha.

Den här bilden är nog också en av de äldre vi har tillsammans. Minns inte riktigt något bakom den men ser ut som att vi är hemma hos Maddy. Hade väl säkert stalkat snygga surfkillar på Instagram. Det var typ de vi gjorde. Minns fortfarande listan hon skrev till mig på killar jag behövde börja följa på Insta inför att jag skulle komma och hälsa på henne då för första gången.

Beach babes! Haha kommer ihåg jag tyckte att Maddys bikini var så så så fin.

Haha här är en till men nu räcker det!

29 gillar

Kommentarer (5)

 • Kim

  |

  När du var på surfers (inlägget under) hade du på dig en himla snygg sweatshirt som var vit! Vart hittar man den? 🙂

  Reply

 • Lisa

  |

  Vad har du för bh under klänningen? 🙈💕

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Free bra nipple covers

   Reply

 • Anna

  |

  Hur lärde ni känna varandra? 😊

  Reply

 • Paula

  |

  Hej! Örhängena som Maddy fick av dig i födelsedagspresent från Safira, vad heter de? Superfina!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler