Två looks ni frågat om

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Top här (klick!) – Kjol här (klick!)

I vanlig ordning så försöker jag ju länka alla looks jag har på mig här på bloggen.

Så här är två av mina senaste looks som ni har frågat mycket om…

Härligt beach set här (klick!)

14 gillar

Kommentarer (6)

 • carro

  |

  kommer recept på midsommartårtan snart?<3:D

  Reply

  • Fanny

   |

   Väntar också!!! <3

   Reply

 • Alma Avila

  |

  Men näee vad snyggt!!! By the way, hur redigerar du alla dina bilder till instagram och bloggen? Kom ihåg att du förut använde VSCO och afterlight, även idag? Och vilka filter kör du då osv..? Kraam

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Jag kör appen Tezza och Lightroom på telefonen idag!

   Reply

 • Emma

  |

  Kände att jag behövde ge dig lite positiv feedback! Har nog aldrig varit så inspirerad av dig som jag är just nu, både när det gäller hälsa och mode. Allt du lägger upp är klockrent, och omg vilka outfits senaste tiden!!! Får Sex and The City-feeling och vill bara kopiera din garderob rakt av. Kramar 🤗🥰

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler