Ett superbra outfittips!

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Kavaj här (klick!) – Skinnbyxor (tyvärr slutsålda men från NA-KD) – Solbrillor här (klick!)

Min stil är verkligen inte att vara för söt och flickig så alltid när jag köper plagg som är lite mer åt det gulliga hållet så matchar jag det med coolare plagg – som här ovan. En ljusrosa kavaj som med ett par vita byxor hade blivit väldigt uppklätt och fint men som med ett par skinnbyxor med utsvängda ben fort blir en coolare look. Hänger ni med på hur jag tänker?

Den här kavajen är förövrigt perfekt, för den är rak och den är längre! Vilket ger en liten oversize känsla.

Det finns även matchande kostymbyxor till den här (klick!)

Börjar förövrigt att digga mitt korta hår!

Spelade in en video igår på hur jag stylar det – så det kommer upp snart!

15 gillar

Kommentarer (2)

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler