Känns ensamt

Det känns rätt så ensamt i lägenheten just nu. Helt själv och helt tyst. Men jag har försökt göra det bästa av situationen. Gjort mysigt. Kokat te. Gjort lite yoga och börjat kolla på en ny serie som handlar om Ibiza. Den är sådär men älskar den för att den utspelar sig på Ibiza hehe… Vilket fall så ville jag bara säga det. Det är ju absolut underbart att vara tillbaka hemma men också lite ensamt. Det känns verkligen mer påtagligt än någonsin att man är singel och lever själv i tider som dessa.

33 gillar

Kommentarer (2)

 • Jessica

  |

  Jag förstår verkligen dig och jag har känt mycket likadant kring hur du har beskrivit att du mått de senaste året. Att man känner sig vilse etc. Jag åkte också hem till mina föräldrar samtidigt som du också gjorde det i samband med Corona och likt dig mådde jag så bra att vara hemma hos dem. Jag stannade 2-3 veckor och min energi blev helt annorlunda och jag insåg att det är den sociala närvaron i vardagen jag saknade. Att bara ha föräldrarna närvarande fick mig att må bättre, bli mer inspirerade och ta tag i saker. Jag behövde åka tillbaka till Stockholm av olika anledningar men har de senaste veckorna hittat ett nytt socialt närvaro som lugnar mig. Jag tror du också behöver det, en plats och en grupp som du kan träffa 2-3 dagar i veckan i några timmar. Det finns en hel del retreats online just nu men även en hel del gruppaktiviteter som görs ute i skogen med träning och yoga.

  Reply

 • Vera

  |

  Vad heter serien??❤️

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler