Tillbaka i Stockholm

Babes, jag är tillbaka i Stockholm! 

Åkte hit igår eftermiddag och hade med mig hur mycket som helst som jag samlat på mig under två månader i Västerås, det var verkligen helt galet mycket. Åkte liksom dit med en liten väska och kom tillbaka med säkert 10st (!!!) stora påsar. Så jag spenderade hela kvällen och hela dagen idag att bara rensa och rensa och rensa så att jag skulle få plats med allt det andra jag skaffat mig. Men nu ni, nu är det tip top här hemma. Men okej, låt oss gå igenom helgen. 

Igår beställde vi hem middag ifrån Dinin.se – och WOW! Det var så jäkla gott. Crab legsen, crispy tuna rice och pokébowlen med portobello svamp blev favoriterna. Sötpotatisen också iofs, men det är ju alltid gott.

Imorse blev det en lång löparrunda runt Skeppsholmen, Gamla Stan, Slottet och Riksdagen och det var så jäkla nice. Jag hade så mycket energi, kände mig så stark och nästan flög fram. 

Hela eftermiddagen har sedan då som sagt spenderats hemma i lägenheten med att fixa och dona och sedan så bjöd jag föräldrarna på lite vin och gjorde i ordning middag. Glömde fota den dock. Men det blev lax.

Nu sitter vi och dricker te och tittar på Wahlgrens Värld.

Jag ser verkligen fram emot en ny vecka! Och att vara tillbaka hemma i lägenheten och i Stockholm… Längtar typ redan till löparrundan imorgon. Har jag blivit sjuk? I huvudet? Hahaha…

41 gillar

Kommentarer (2)

 • Jessica

  |

  Hej fina!!
  Vart är de underbara kopparna ifrån som du dricker te ur?? wow

  Reply

 • Maren

  |

  Hva heter fargen på veggen? Så fint!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler