Lite nya inredningsdetaljer i hemmet

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Först ut har vi den här (klick!) inredningspläden, hur fin? Jag älskar den. Längtar tills jag åker hem igen och kan mysa ner mig i den framför en bra serie och med lite tända ljus i lägenheten. Finns inget bättre.

Har också en ny fin vas (klick!) hemma som passade väldigt bra in i bokhyllan.

Och till sist så har jag en ny sovrumslampa (klick!), problemet är bara att jag kunde inte sätta upp den själv så här har jag klippt in den haha men ni ser ju på ett ungefär hur det kommer se ut ändå va? Älskar denna lampan, den är så fin till just sovrummet. Kan tipsa om att den just nu eller ja egentligen alla lampor just nu är på REA t.om. 30e mars så just nu blir den din för 1809 kr.

12 gillar

Kommentarer (3)

 • Emma Engström

  |

  Pläden och lampan blev verkligen favvisar hos mig, så snyggt! Du har allt så fint och matchande vilket jag älskar! Önskar jag också kunde göra så att allt går ihop så bra hemma hos mig, haha <3

  Reply

 • Jenny

  |

  Inredningspläd 😂 du är för rolig ibland, jättefint! Så härligt med ljusa och lugna färger 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler