Hemma från Dubai

Beach look från Asos!

God morgon! Klockan är 06.14 och jag har varit vaken sedan 04. Jetlag… Dubai ligger ju 3 timmar före oss i Sverige. Men inte ska väl jag klaga på det. Jag älskar att vakna tidigt. Nu kanske 04 är lite överdrivet haha men de är ändå mysigt att vakna tidigt på morgonen innan alla andra. Och fixa och dona och dricka en morgon kopp.

Tänkte jag kunde dela med mig av lite fler snapshots från resan som jag inte visat er. För senare idag byter jag ut sol och värme mot snö och kyla då det vankas roadtrip upp till Tänndalen i eftermiddag. Maddy och hennes mamma kommer nämligen hit idag och så ska vi åka upp till fjällen för att åka skidor och ha oss. Ska bli så skoj!

Drömde mig bort till en Cartier klocka i guld. Vill däremot ha en mindre storlek än den ni ser på bilden. Men älskar den. Funderar på om jag ska börja spara till en och köpa till mig själv i 30 års present eller något?

Så himla glad över att jag tränade princip varje dag på “semestern”. Mår så bra i kroppen och känner mig så fräsch nu när jag kommit hem. Oftast brukar man ju inte känna efter att ha varit utomlands. Men detta är varför jag älskar att resa med min mamma, hon får mig alltid att komma igång med en liten kickstart när vi är iväg vilket är så nice. Finns ingen underbarare känsla än när man kommit igång med träningen igen efter ett litet uppehåll.

En liten härlig bild från stranden! Hahah ska lägga in behind the scenes bakom denna bilden på min Instagram senare. För roligt. Behöver absolut tagga “Influencers in the wild” för det inlägget! Följer ni de kontot på insta? Det är så roligt!

Och så en sista härlig beach look som jag publicerade på Insta häromdagen! Skjortan är ifrån By Malina och baddräkten Chiquelle!

16 gillar

Kommentarer (2)

 • Johanna Grahn

  |

  Men JA på Cartier-tanken, en sådan klocka är liksom life goal!

  Reply

  • Louise

   |

   Kan inte du skriva en ny uppdaterad Dubai guide där du delar dina bästa tips (restauranger, beachclubs och hotell) samt lite info om staden, do’s & don’ts etc. Behöver man cash eller tar alla kort? Kram! <3

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler