Sex and the city experience på Sonara Camp

Okej, välkomna till den drömmigaste och bästa dagen på hela resan. Vet inte om det var för att vi hade jobbat hela förmiddagen som det blev extra underbart också, men alltså wow nu ska jag berätta för er om vår eftermiddag/kväll ute i öknen….

Tog en taxi ut till öknen till en mötesplats där vi blev upphämtade av en varsin kamel och deras kamelskötare för att rida genom öknen i 40 minuter för att komma till Sonara Camp. Och det var helt magiskt. Jag har alltid drömt om att rida på en kamel.

Solen gassade på och allt kändes som en film, typ Sex And The City 2. Vi alla tre var så snyggt klädda och jag njöt av varenda sekund. Det är något magiskt med öknen som jag fullkomligt älskar, men inte riktigt kan sätta fingret på. Det är typ tystnaden och stillsamheten.

Min klänning kommer ifrån Asos(för er som kommer undra…)

Och ungefär såhär såg jag ut hela dagen..

Eller ja, såhär också. Gjorde ett litet ombyte för Instagrams skull. Var ju tvungen att använda min fina huvudbonad som jag köpte på en marknad dagen innan. Bonnie likaså. Älskar hennes. Så himla fancy. Vi kände oss verkligen som Carrie och Samantha i Sex And The City haha.

Efter våra 40 minuters långa kameltur så blev vi välkomnade med en välkomstdrink, guacamole och en egen lounge del på campet. Fanns ca 10st sådana och 3st tält om jag inte minns helt fel så att man också kunde övernatta om man så vill det. Skitmysigt verkligen.

Sedan började det mörkna och då…

Bytte vi om och rökte lite shisha..

Solnedgången var magiskt vacker!

Men det var svinkallt…. frös så mycket. Så nästa gång blir det att ta med sig varmare kläder.. Vet inte hur vi tänkte för vi fick ett informationsmejl där det klart och tydligt stod, ta med er varma kläder, det blir kallt i öknen på kvällen. Men vi tänkte givetvis looks före comfort.

Middagen hade vi nere i en grop som de lyst upp med ljus och eld. Det var så jävla mysigt. Bilderna visar det inte alls rättvisa. Det var helt otroligt vilken magisk kväll vi hade.

Det är egentligen värt att åka till öknen bara för att få uppleva solnedgången där…

Under middagen bjöds det på både fire show och helt otrolig mat (6 rätters middag tror jag det var, om inte mer). Jag har gjort många öken safaris men ingen toppar eller har varit i närheten av den här. Hela den här upplevelsen var verkligen 5 stjärnig. Så ska ni någonsin åka på en öken upplevelse är denna the one and only. Jag lovar er!!!! Sonara Camp hette det.

20 gillar

Kommentarer (2)

 • Johanna Grahn

  |

  Men dröööm. Om man kan åka bil dit (vill ej rida kamel av div anledningar) så står en utlfykt definitivt på min bucket list. Sjukt j*vla snygga var ni också!

  Reply

 • Elin

  |

  Vad kostade det?

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler