Snapshots från veckan…

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Go’kväll mina hjärtan!

Sista kvällen här i Dubai och imorgon bär det av hem. Landar och behöver skynda iväg till poddstudion sedan måste jag packa om och bege mig till Västerås för att åka upp till Tänndalen över helgen. Herregud. Jag måste sluta boka in saker hela tiden haha, ni hör ju. Men strunt i det nu. Här kommer lite snapshots från veckan i Dubai.

Efter vårt besök på Brunch & Cake när vi tog med det vi inte åt upp hem och sedan åt på kvällen i sängen hahaha. Så gott och så nice.

Shopping i Dubai Mall. Hade på mig en as snygg skjortklänning som ni hittar här (klick!). Hittade finaste LV bagen. Funderar på att slå till…. Vad tycker ni? Var den inte riktigt snygg? Men vet inte om jag hellre vill ha en Dior Canvas Bag.

Soluppgång…

Och solnedgång ifrån balkongen..

Innan min skydive och en acai bowl!

På hotellets spa. Tog en massage och åt de godaste muffinsen ever. Gillar inte muffins men dom här var otroliga. Hallon och vit choklad. Så sjukt mumsigt.

Beach look by me and Bonnie – allt är ifrån Asos!

Strand essentials och mina favorit träningskläder just nu ifrån Aim sportswear – shortsen hittar ni här (klick!) och toppen här (klick!). Jag älskar deras träningskläder. Så sköna och så snygga. Har haft på mig dem nästan varje dag här borta när jag har tränat. Har faktiskt sprungit ca 7km varje morgon.

Och en till beach look…

Mina byxor hittar ni här (klick!)

12 gillar

Kommentarer (1)

  • Ella

    |

    Vad har du för modell på dina saucony skor, och är de bra löparskor?

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler