Boldly Asian – restaurangtips i Dubai!

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Igår efter mitt fallskärmshopp och en dag vid poolen med underbart väder så gjorde vi oss snygga för att gå och käka middag på en av restaurangerna på hotellet vi bor på som heter Boldly Asian. Min klänning hittar ni här (klick!).

Damerna drack några cocktails och jag smakade och de var otroliga. Alltså riktigt bra cocktails och väldigt fina också. Till höger ser ni en som var toppad med guld och den var rosa och kom i ett superfint glas.

Startade middagen i baren med wagy beef tartar med fantastiska chips!

Ingången till restaurangen var riktigt ball!

Och maten var amazing. Jättegod rolig sushi, supergoda mains och superbra service. Men det är verkligen alltid exceptionellt bra service i Dubai. De är ju lite kända för det.

Så glad att vi lät managern på hotellet bestämma våra rätter eller hjälpa oss bestämma. För annars blir det så lätt att man tar det man brukar eller vet att man gillar. Men lite halva grejen att äta på restaurang är ju faktiskt att testa och smaka ny mat. Det ska fasen bli ett nyårslöfte from nu, att jag alltid ska beställa de populäraste rätterna när jag besöker nya ställen. Nu brukar jag ju iofs göra det rätt så ofta men borde typ göra det ännu mer. Halva nöjet nu.

Älskade atmosfären också. Här var ett privat dining room men vi satt liksom på en terass som var inomhus men hade öppna fönster ut mot palmträden och poolen. Riktigt nice. Typiskt att jag inte tog någon bild på det. Kan i varje fall varmt rekommendera denna restaurangen! Ifall ni inte visste det så ligger de allra flesta “kända” restauranger, barer och klubbar och hotell då andra ställen ej får servera alkohol. Det är bara hotell som har alkohol tillstånd.

14 gillar

Kommentarer (2)

 • Agnes

  |

  SÅ snygga ni är!! Kan du snälla länka klänningen? Love it!

  Reply

 • Josefin

  |

  Hittar inte klänningen på hemsidan heller, är den från någon annan sida än deras egen?

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler