Åre tips – både restauranger, hotell och allmänna tips!

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Det blev inte så mycket uppdatering i Åre men hade fullt upp 24/7 så här kommer en liten recap på vad vi gjort. Sedan kommer också en vlogg i veckan givetvis!

Åkte skidor hela dagen den här dagen vilket var så kul. Det var länge sedan jag var ute i backen så mycket som i lördags, liksom en heldag men det behövdes. Bra träning också inför att jag ska till fjällen igen om typ 1,5 vecka.

Spa har vi också hunnit med, men kan ju inte påstå att det var så nice som det kanske ser ut på den här bilden hahaha. Vi bodde på Holiday Club och deras spa kanske mer borde kallas äventyrsbad fast utan så mycket äventyr. Det var mest bassänger, två bubbelpooler och typ en barnpool. Inte riktigt heta stolar och relax. Så det blev en icke så långvarig vistelse där.

Det blev också en och annan afterski vilket alltid är roligt. På bilden ser ni den vi var på när vi bodde på Fjällgården. Det hotellet ligger mitt i backen och det var faktiskt riktigt mysigt där. Bra afterski också. Nice då med att bo på samma ställe.

Och här var vi och käkade på APO (Asian Post Office) som också finns i Stockholm, som var sjukt trevligt och nice. Älskade deras broccoli. Så god. Så hett tips om ni ska till Åre. Boka in en middag här.

Hann också med att åka skoter vilket var sjukt roligt, alltså barnsligt roligt. Värsta skoter safarin blev det. Vi skulle också åka upp på fjället men det blev världens storm så det gick inte. Men verkligen varmt rekommenderat att åka skoter en dag om man är i Åre i några dagar. Kul att göra lite annat än att bara hänga i backen liksom. Ska pitcha in att det blir en skoter tur när jag åker upp till Tänndalen i slutet av nästa vecka också.

Hur härlig bild på Ninni och Anna x2? Det var inte så mycket snö i Åre men här, mitt i backen, var träden så fina med lite frost och snö så var tvungna att stanna för en liten Instagram photoshoot, ta av oss skidorna och borsta håret och ta några bilder hahah. Är det något jag är besatt av och alltid har med mig oavsett vart jag ska eller vad jag gör så är det en hårborste. Jag kan liksom inte leva utan det.

Hotellfrukosten på Fjällgården! Måste faktiskt skriva igen att jag tycker ni borde testa att bo där om ni åker upp till Åre. För eftersom att det ligger precis vid Bergbanan som Tott Hotell så kan man ju åka den ner till byn vilket tar typ 5 minuter och så har man också nära till backen, eftersom att hotellet ligger i backen. Vilket alltid är nice.

Ett annat jävligt bra tips är att ha en liten ryggsäck eller magväska på sig när man åker som man kan lägga ner en extra tröja i eller plånbok, kamera, mössa, whatever you might need. Jag fick låna Annas magväska och den räddade min resa. Hade absolut inte kunnat vlogga annars då mina skidoutfits inte hade tillräckligt med bra fickor att lägga ner saker i. Slapp frysa också tack vare att andra Anna hade en liten ryggsäck med extra tröjor i.

Hahah hur söt är Anna på denna bilden? Som ni ser var det inte storm hela skoter resan utan stormen började på hemvägen haha!

Hade verkligen mysigaste dagarna med Anna, vi var ju många fler men det var mysigt att det ändå var mycket hon och jag då det var länge sedan vi hängde och speciellt länge sedan vi reste tillsammans bara hon och jag.

Det här var också väldigt roligt. Celsius hade middag på bygget då de lanserades deras nya smak Flamingo som är sjukt god. Brukade inte dricka drycker som Celsius förut men nu är jag inne i en period där jag nästan är lite besatt haha. Så gott och svalkande liksom.

Älskar den här bilden på oss! Så härlig!

Mitt sista tips är Kastrullen som ligger i backen. Mysigt och bra att äta lunch på när man åker. Är typ alltid där. Men det är nog mest tack vare att en kompis brukade säsonga på restaurangen. Riktigt nice stämning när det är soligt ute här också för då sitter alla ute. Over all, underbar resa. Mysig och perfekt. Lagom mycket skidåkning och lagom mycket drinkar och sena kvällar. Men nu är jag taggad på en nykter period och hälsoresa till solen imorgon.

17 gillar

Kommentarer (6)

 • Delia

  |

  Är det din reflexjacka på bilden med klara..? Verkligen DÖR för den??? snälla säg att du eller någon annan har en till övers och skulle vilja sälja till mig..?????

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   JA MIN REFLEX JACKA!!! Underbar. Har tyvärr ingen över.

   Reply

   • Delia

    |

    ???

    Reply

 • Linda

  |

  Men fy tusan så härligt det ser ut!! <33

  Reply

 • Lena

  |

  Missade ni seriöst det riktiga relax-avdelningen på holiday? Haha. Dom har ju en med åldergräns där det finns massa olika bastu, relax-bassäng samt ett rum med vattenfall och avkopplande musik. Synd ni dömde ut det så snabbt och missade hela grejen.

  Reply

 • Annabannana

  |

  LOVE U ❤️❤️❤️ Tack för bästa resan, inte långt till nästa nu

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler