Lägesupdate

(Ser ut såhär idag… Inspirationen är inte på topp, jacka från JFR.se)

Hej världens bästa ni!

Det kändes som att det var länge sedan jag satte mig ner och bara skrev vad jag tänker och känner så let’s go. Nu har det gått en hel månad sedan jag kom hem från New York vilket känns helt galet. Tiden går alldeles för fort. Men ska jag vara ärlig så är jag så glad över att vara hemma igen. Och har också bestämt mig för att jag inte kommer åka tillbaka. Inte i år i varje fall. Jag har nämligen lite annat jag vill ta tag i först. Sedan får vi se vart jag är om ett år. Men nu vill jag fokusera på en annan dröm och det känns bra och sunt.

Jag är även sugen på att anställa någon och har varit ett tag. En kreativ jävel som man komma in i mitt bolag med idéer och avlastning. Men vi kan prata mer om det en annan dag.

En annan grej jag har märkt börjat hända med mig och i min personliga utveckling kanske är att jag börjat tänka betydligt mycket mer. Tänka på vad jag vill, vad som är viktigt i livet, vad jag gör för andra, hur andra uppfattar mig etc. Det låter kanske svin skumt när jag säger att “jag börjat tänka” haha, men innan har jag varit ganska tankspridd och uppe i livet att jag varken hunnit eller velat reflektera över saker och ting men just nu är det helt tvärtom. Nästan så att jag analyserar och tänker lite för mycket liksom.

Vilket fall så sitter jag just nu och tittar ut över ett regnigt och grått Stockholm. Så gissa om jag längtar till att åka upp till snön på torsdag? Drar nämligen upp till Åre. Också löjligt taggad på att åka utomlands om en vecka trots att det kommer vara mest fokus på jobb. Åker med Bonnie och min mamma. Så glad att vi fick ihop denna resan och att Bonnie hade tid just dessa datumen. Så det kommer bli underbart. Och när jag kommer hem därifrån så kommer jag faktiskt att åka upp till fjällen och snön igen, men den gången tillsammans med Maddy och hennes mamma Julie. Kommer bli så mysigt.

25 gillar

Kommentarer (2)

 • Madeleine

  |

  Åh, kul att du ska till Åre! Men vettefan om det är mycket snö här alltså ? Garanterat mer än i Stockholm men här är det också plusgrader varannan dag och regn ett par gånger i veckan ?
  Men kan ju hoppas att det blir lite mer snö tills du kommer ??

  Reply

 • Johanna

  |

  Ska också till Åre snart, läääängtar satan!!!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler