Moments från senaste dagarna…

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Här kommer en liten uppdatering kring vad jag haft för mig senaste dagarna. Det har blivit mycket mat och recept på senaste hahah så kände att det var dags för lite omväxling. Igår (söndag) så gjorde jag mig i ordning för brunch med min tjejkompis Sara som jag lärde känna i New York. Hon var hemma i Sverige så det var mysigt att hinna träffas en sväng.

Jag hade på mig en skitsnygg jacka härifrån (klick!) – Å vida skinnbyxor här (klick!)

Och sen solbrillor som är gamla och bara en svart vanlig stickad tröja…

Vi åt på Raddison Blue Strand som ligger mitt emot Strandvägen. Supermysigt och nice view över Stockholm och Strandvägen. Det var riktigt trevligt faktiskt. Man glömmer lätt bort att gå och äta hotellfrukost på ställen i staden man bor i. Men ska fasen börja göra det oftare. Så trevligt med hotellfrukost buffé.

Kolla liksom!

Så trevligt och alkoholfritt bubbel 😉Har också varit barnvakt åt mina små kusiner på 7 år och ätit lunch på favvostället Lett som jag saknade när jag varit i NYC. Så lättsamma barn att vara barnvakt åt. De gjorde precis som jag sa och var så snälla och fina haha.

I lördags hade jag även ett roligt lunch-möte på Café Pascal vid Odenplan. Testade deras Caesar sallad som var jättegod och som ni ser till höger. Brukar annars äta deras laxsallad (till vänster)..

Har också testat den hypade Heat by Sophie för första gången. And I loved it. Kanske ska börja gå dit en gång i veckan eller så. Det var verkligen avkopplande och kändes så bra i kroppen efteråt.

Och så har jag haft myskväll med Moa, Gertrude och Lojsan.. Åt mat och såg skräckfilm. Eller de tittade på skräckfilm och jag kollade på annat på min telefon. Klarar inte skräck. Allra helst inte när jag skulle hem sent på kvällen och sova ensam i min lägenhet…. Trots att min lägenhet är min trygga punkt och jag aldrig någonsin känt mig rädd i den för att den är så liten och har så jäkla bra energier.

Har också promenerat en hel del i helgen eller ja i veckan överlag. Har ju som mål nu januari att gå 10 000 steg om dagen. Men funderar på att öka mitt mål till 15 000 steg. Jag når 10 000 så lätt (eftersom jag promenerar mycket) så det blir liksom ingen utmaning för mig. Har ni gjort något roligt i helgen? Det har varit så skönt med en lugn helg. För det har liksom gjort helgen så mycket längre. Trots att jag jobbade bort största delen av lördagen (podcast inspelning, möte, inspelning av youtube video etc)

16 gillar

Kommentarer (2)

 • Ellen

  |

  Fina fina du!!??

  Reply

 • Johanna

  |

  Hotellfrukost är ju life, borde också göra det oftare.

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler