Ett mål jag har för 2020

Äntligen ser min kyl lite härligare ut jämfört med förra veckan. I fredags tog jag nämligen expert hjälp utav en kock så vi gick och handlade tillsammans och så lärde han mig en hel del om vilka basvaror som är bra att ha hemma, vilka kryddor som är de viktigaste att ha i skafferiet osv. Det var så lärorikt och kul och givetvis har jag förevigat detta på video så att ni också kan få ta del av alla dessa smaskiga tips och trix. Han eller Christer som han heter har även gett mig tre stycken olika recept som jag ska lära mig nu och lite idéer på hur jag kan variera detta. Det är en bowl/ sallad, en gryta och en pasta/ köttfärs fast vegetarisk. Hur bra?

Är så peppad på att laga lite mer mat och lära mig lite mer om mat 2020. Jag har ju alltid tyckt det varit roligt men liksom varit lite för lat och bekväm för att ta tag i det. Så nu jäklar. Är ni med mig? Vill ni ha lite förslag på maträtter ni kan göra ikväll så kan ni alltid gå in på min recept flik här på bloggen (klick!).

33 gillar

Kommentarer (1)

  • J

    |

    Äntligen, något jag verkligen längtat att få se mer av (recept alltså och framförallt vegetariska), hoppas verkligen du kommer dela det här också 🙂 Alltifrån vegetariska maträtter till typ rawfood bakverk och andra nyttigheter skulle jag verkligen uppsatta att få ta del av i bloggen eller på youtube då jag själv brinner för just det. Och om du delar recept på youtube, skriv gärna ut det i beskrivningen också. Kram

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler