Nyårslistan 2019

Vilket råd hade du velat gett dig själv i början av året, nu med facit i handen?
Stå på dig och ta ingen obefogad skit. Våga höras. Våga synas. Och våga erkänna dina misstag. Det här året har väldigt varit upp och ner och när jag har haft det lite tuffare så har jag också haft väldigt svårt att stå upp för mig själv. Jag behöver verkligen skaffa mig lite bigger balls och stake och få folk att visa mig mer respekt.

Beskriv ditt 2019 med tre ord
Relflekterande, roligt och prestationsångest.

Om ditt 2019 skulle komma att bli en film, vilken genre hade det blivit? Drama, komedi, en kärlekshistoria?
Oj, kanske drama. Fast så mycket drama har det väl inte varit. Men detta har ändå varit ett år med mest drama sedan jag gick i högstadiet typ haha. Det har hänt ett och annat. Utöver det har det varit ett mellanmjölks år typ. Varken bu eller bä.

Beskriv ditt favoritställe som du besökte.
Mykonos i somras var underbart. Jag kommer definitivt att vilja åka tillbaka nästa år. Och så New York då förstås. Herregud vilka underbara tre månader jag hade där. Jag kommer föralltid minnas mina tre månader i New York.

Vad har du lärt dig om dig själv det här året?
Att jag har svårt att visa känslor… Och att jag är mer tillbakadragen och försiktig än vad jag trodde.

Vad har varit ditt vanligaste mentala tillstånd det här året? (Exalterad, stressad, nyfiken, orolig, deppig..)
Det har nog varit nyfiken och exalterad ärligt talat. Har iofs varit väldigt tankspridd också. Tänkt mycket. Och liksom resonerat och funderat och rannsakat.

Vilket/ vilka köp är du mest nöjd över?
Har typ inte köpt något speciellt i år. Förutom mitt Fendi armband, älskar det.

Hur har din personliga stil utvecklats?
Tråkigt nog har den gått från rätt färgglad och kul till med basic och boring. Jag ska fasen ta tag i stilen igen. Jag hade alltid superroligt saker på mig förra året. Färger, jackor osv. Men nu har jag blivit mer svart, beige och vit.

Har du övervunnit någon rädsla?
Nja, jag har utmanat mig själv massor. Men det finns väl inte riktigt något som jag är rädd för, förutom att surfa och vatten typ. Den rädslan hade jag velat tagit tag i. Jag har ju surfat flera gånger, men det är sån grov ångest för mig innan jag ska ut i vattnet.

Berätta om ditt roligaste minne det här året – det som du fortfarande inte kan sluta skratta åt när du tänker på det.
En kväll i New York skrev en killkompis som bor i LA till mig och frågade om vi skulle ses för att han va i stan. En drink tänkte jag, det blir bra. Det slutade med top 3 sjukaste kvällarna i mitt liv och jag kan verkligen inte berätta vad som hände men det var out of this world hahahah. Skrattar högt när jag tänker på den kvällen. Har också en kväll på Ibiza i somras som också är top 3 sjukaste kvällarna i mitt liv. Någon gång kanske jag berättar.

Vilken/ vilka relationer har betytt mest för dig det här året och varför?
Relationen till mig själv. Att jag verkligen försökt tänka på mig och min hälsa i första taget. Till skillnad för hur det blev förra året när jag mådde så dåligt psykiskt.

Vilken var din absoluta favorit komplimang som du har fått i år?
Att man blir glad av att umgås med mig får jag ofta höra och det blir jag alltid lika glad av. Men Timmy, min nyfunna killkompis som jag träffade i New York brukade även säga rätt så ofta att jag har en flörtig och charmig approach och den komplimangen har verkligen fått mig att se på mig själv med andra ögon. För jag har aldrig sett mig själv så. Men nu har jag börjat göra det och jag älskar det.

Om du fick skryta om en av dina prestationer det här året, vilket hade det varit och varför?
Hur bra min swim kollektion som jag släppte i somras sålde. Det var helt otroligt. Så tacksam! Och så roligt. Sedan tycker jag också att det var väldigt modigt av mig att åka till New York utan att på riktigt känna någon. Att jag har vågat mig ut på alla dessa kompisdejter och dejter.

Med tanke på alla dina erfarenheter, insikter och lärdomar ifrån 2019, vad är det bästa rådet du kan ge dig själv inför nästa år?
Vidga dina vyer och kom ut från din lilla bubbla då och då. Lär känna fler människor. Se till att omge dig med människor som inspirerar dig. Dina 5 närmsta människor påverkar dig. Tänk på det. Och lite på dig själv och din magkänsla. Du kan ta beslut själv. Du behöver inte rådfråga hundra personer och fortfarande känna dig osäker. TRUST YOU. DO YOU. Gör mer vad du känner för, inte vad du borde.

Vilken maträtt åt du oftast 2019?
Min tonfiskröra hahah. Alltså jag äter den säkert 4 gånger i veckan. Är helt besatt. Tonfisk, grekisk yoghurt, rödlök, russin eller tranbär, vitlök och chili. Yummmmmy!

Vilka länder besökte du?
Usa (Miami, New York och L.A), Spanien (Marbella och Ibiza), Italien (Portofino och Milano) och Grekland (Mykonos). Jämför man med förra året så har det varit betydligt färre ställen jag har rest till i år vilket var ett mål jag hade. Reste alldeles för mycket året innan.

Vad känner du att du saknar ifrån förra året nu när du kan se tillbaka på det?
Hur bra jag mådde innan sommaren, verkligen bästa perioden detta året. Jag lyste! Men också New York då såklart. Att vakna upp varje dag till solsken, gå ut på min morgonpromenad.

Vad önskar du att du hade gjort mindre?
Jämfört mig med andra. Har jämfört mig extremt mycket med andra det här året. Och det får man verkligen inte göra. Den enda du ska jämföra dig med är dig själv. Och jag vet ju det. Men lik förbannat så har jag inte gjort det. Nu senaste månaden har det dock blivit mycket, mycket bättre. Vilket känns skönt.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2019?
Freak och SOS med Avicii samt Dö Ung med Hov1. Dessa är även mina top 3 mest spelade låtar under året. Jag älskar de alla tre. Och på fjärde plats kommer High on Life med Garrix hehe men det var mer förra årets låt.

Vad gjorde du på din födelsedag?
Tror ingen missade detta hahaha. Men firade min födelsedag i fantastiska New York tillsammans med nästan alla av mina närmsta tjejkompisar. Det var en legendarisk helg. Vi käkade middag, var ute och strosade runt i världens bästa stad. Så glad för den födelsedagshelgen vi hade.

Vilka fem personer har du uppskattat mest att du har fått spendera tid med? (Valde personer jag vanligtvis inte spenderar så mycket tid med men som jag verkligen fått spendera mycket tid med det här året vilket jag är sjukt glad för)
Olivia (som bott i London men nu flyttat hem)
Linn i L.A
Linn Hells (hahah intern skämt)
Clara och Timmy (som jag lärde känna i NYC)
Maddy (som bor i Australien eller nu i London)

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
– Trots att jag redan idag kör mitt egna race och är duktig på att strunta i vad andra tycker så känner jag ändå att jag har lite kvar att jobba på där. Tror det har och göra med att folk så gärna vill missuppfatta och missunna en. Vilket gör att jag kan bli rädd för att göra fel eller säga fel. Samt sluta få dåligt samvete för saker jag absolut inte borde ha dåligt samvete över. Jag tänker också anamma det amerikanska sociala och prata mer med människor. Gå på events själv, försöka lära känna fler människor etc.

40 gillar

Kommentarer (1)

  • Isabella

    |

    Vad heter det där stället med vatten och alla färgglada hus? Så himla fint! 😀

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler