20 intressanta frågor

Lojsan, Anna och jag i våras…

1. Vilka är dina två närmaste vänner? Vad gör dem extra viktiga för dig?
Olivia och Lojsan är nog de jag har mest kontakt med dagligen. Men Danijela och Anna är också två av mina närmsta vänner. Jag kan liksom omöjligt ranka dom här personerna. Alltså såhär, var mitt bröllop imorgon och jag hade 4 tärnor så hade de varit dom här tjejerna. De är extra viktiga för mig för att jag vet att jag kan lita på dem, jag vet att säger jag något till dem så stannar det där.

2. Om du visste att du inom ett år skulle dö plötsligt. Skulle du ändra något i ditt liv nu? Varför?
Alltså typ inte så mycket. Jag lever ett jäkligt härligt liv som jag vill leva. Umgås mycket med vänner och familj. Gör roliga saker. Lyxar till det i vardagen. Reser lagom mycket osv. Jag gillar verkligen mitt liv.

3. När känner du dig blyg?
När jag hamnar i situationen jag känner mig obekväm i. Det kan bara bland en större sammansvetsad grupp människor som jag inte känner eller om det är en kille jag tycker är lite extra söt.

4. Har du någonsin blivit sviken?
Ja, det har jag. Min tonårskärlek svek mig rejält, likaså har jag blivit sviken av vänner. Minns att någon av mina bästisar hånglade med killen jag var intresserad av. Och så suger det när någon nära vän ljuger en rakt upp i ansiktet. Fast då kanske man känner sig mer besviken än sviken.

5. Vad är det värsta som skulle kunna hända dig?
Att förlora en familjemedlem eller att jag skulle bli förlamad typ. Usch kan inte tänka mig något värre. Att inte kunna röra sig liksom.

6. Vad hoppas du att andra ska komma ihåg dig för?
Att jag var en person som är härlig att hänga med. En person man blir glad av och som bryr sig om sina nära och kära. Bryr sig om andra liksom.

7. Tror du att andra ser dig som en bra lyssnare?
Ja, det tror jag verkligen. Det hoppas jag.

8. Vilka är de sämsta egenskaperna du fått från dina föräldrar?
Min pappas virriga sida, att jag lätt glömmer saker även fast jag brukar säga att jag har ett rätt så organiserat kaos i mitt huvud och i min garderob typ. Och min mors prestationspress kanske.

Dasha och jag i Marbella på Nicki Beach för några somrar sedan..

9. Berätta om en lärare du haft i livet som inte är kopplad till utbildning.
Sjukt nog så har jag typ aldrig haft en mentor/ lärare som inte är kopplad till utbildning. Någon jag kan vända mig till så. Absolut att jag kan prata med mina föräldrar och då kanske främst min pappa då jag tycker att han är mest resonable (sorry mamma) haha. Men annars alltså nä. Inte haft någon. Jag tycker annars att Dasha lärde mig väldigt mycket när vi hängde mycket för några år sedan. Hon är ju några äldre än mig och hon hade allt en massa kloka råd till mig.

10. Vad har du svårast för att acceptera hos dig själv?
Hmmm, bra fråga. Ibland har jag svårt att be om ursäkt när jag inte tycker att jag har gjort fel. Fast det gäller bara vissa situationer. I andra ber jag om ursäkt en gång för mycket för att jag inte orkar med drama.

11. Om en kristallkula kunde spå sanningen om dig själv, ditt liv, din framtid eller något annat – vad skulle du vilja veta?
Jag hade typ velat veta vart jag kommer bo i framtiden kanske. För just nu känner jag mig så lost i vart jag vill vara. Eller när jag kommer träffa my future husband.

12. Vad har du störst risk att bli beroende av?
Min tonfiskröra kanske hahaha. Är verkligen ingen beroende person.

Ett av mina favorit kändispar som jag tycker verkar så lyckliga och kära…

13. Vad hoppas du mest på?
Jag hoppas mest på att evig kärlek finns. Att man kan vara kär i en och samma person livet ut. Jag är verkligen en romantiker.

14. Hur bra är du på att ta emot kritik?
Jag trodde nog att jag var bättre. Insåg detta efter senaste hatstormen mot mig och Lojsan och podden. Men har verkligen lärt mig så sjukt mycket av det och den så därför har jag nog blivit lite bättre.

15. Vad tror du är ditt viktigaste syfte i livet?
Gud har jag något? Jag måste ju ha något? Men jag vet inte. Kanske att ha roligt och leva ett liv jag tycker är kul och som gör mig glad. Att jag liksom kan vanka upp varje dag och må bra och känna mig lycklig över de små sakerna som att frukosten smakar så gott efter ett hårt träningspass eller att jag ska dricka vin och prata om livet med min vän. Fan, svår fråga.

Mådde sjukt bra här…

16. Kan du tänka dig att gå till en psykolog och vad tror du att du skulle kunna få ut av det?
Jag kan absolut tänka mig att gå till en psykolog. Jag tror att alla skulle må bra av att gå och prata med en psykolog eller livscoach. Jag skulle nog få ut en hel de. Jag tänker mycket på personlig utveckling och tycker det är sjukt intressant. Och anledningen till att jag skulle gå till psykolog hade ju varit för att bli den bästa människan jag kan bli.

17. Om du kunde avlyssna din begravning – vad hade du då önskat att de sade om dig?
Att de man kommer sakna mest är min livsglädje och positiva energi och att jag kanske påverkade någon till det bättre. Att jag gjorde någons liv lite härligare, lite bättre. Att jag hade någon slags impact på någon. Är ni med? Man vill ju ändå ha gjort ett litet avtryck.

18. På vilka sätt har dina föräldrar påverkat ditt val av partner?
Jag har ju ingen partner. Men mina föräldrars åsikter påverkar mig ganska mycket. Typ mer än vad som är hälsosamt kanske. Vilket är något jag kommer jobba mycket på nästa år. Att lita på min egna insikt och mina tankar och åsikter.

Jag älskar USA, rest dit sedan jag var liten. Här i Miami förra året i mars..

19. Vad skulle du ändra på i ditt liv om du inte hade några som helst hinder?
Att jag kunde spendera halva året i USA och halva året i Sverige. Det är en dröm.

20. Vad har du för relation till döden?
Jag har typ ingen relation till döden, jag har ingen nära mig som har gått bort. Jag tänker inte så mycket på döden och jag tror inte att jag är rädd för döden. Jag reflekterar liksom inte så mycket över döden.

22 gillar

Kommentarer (1)

 • Anna

  |

  Hej Hanna,
  Först främst- tycker du är väldigt inspirerande i att våga leva fullt ut! Fortsätt så!!!
  Och andra, har du tips på vart man kan hitta en livscoach? Vill gärna ha det till årsskiftet, någon att prata med, har du tips du hört om?
  Kör hårt!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler