Lite fredagspepptalk – se livet som en film

Igår på Brooklyn Bridge, ville så gärna se solnedgången från bron. Men hann lite försent… Var dock glad ändå. 

En fråga jag ofta får är: Hur tar man vara på dagen, njuter av sitt liv, för att känna sig lycklig och nöjd. Hur man får en bättre vardag? Du känns så bra på det och jag känner att jag behöver mer sådant i mitt liv.

VAR SPONTAN, TA INTE SÅ HÅRT PÅ DIG SJÄLV, RUTINER OCH LIVET ÖVERLAG. Unna dig ett glas rödvin när du lagar mat trots att du är själv (om du gillar vin dvs), sätt på dina favoritlåtar, dansa i vardagsrummet, spontana och bjud över en tjejkompis och bestäm att ni ska spela spel och klä er i något glittrigt. Gå själv till en bar och ta en drink och prata med främlingar. Det jag vill komma fram till här är egentligen att man ska lyssna mer på vad man vill och känner för istället för att fokusera på hur “normen i samhället” ser ut.

IBLAND kan jag tänka lite – jag vill se till att mitt liv blir lite mer som en film. Så varje gång jag tänker, fan ska jag göra det här eller inte? Träffa den där killen, fråga ut honom eller gå och dricka vin själv i baren nere på hörnan. Så brukar jag också tänka: Vad hade Carrie i Sex And The City gjort? OKEJ, JAG GÖR DET. Du skriver din film och du är huvudrollen i den.

Två andra viktiga fråga att ställa sig. Jobbar du med något som du tycker är rolig? Och umgås du med människor som inspirerar dig och gör dig glad? Känner du att du längtar efter att träffa dina vänner för att dem ger dig energi? Att du blir inspirerad av människorna du omger dig kring?

40 gillar

Kommentarer (2)

 • Fanny

  |

  Hej Hanna! ÄLSKAR din stil, så kan inte du tipsa om höstskor? Typ om man ska ner och käka/ ta en drink i stan? Helst inte bara skor med klack! Kram fina du❤️

  Reply

 • Sara

  |

  Det är sånt här du borde blogga mer om!! Pepp + resor & recept. Det är det du gör allra bäst. Älskar när du skriver om att ha positiv mindset osv

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler