Bra julklappstips och en Black Friday deal ni inte vill missa

30 % off på ALLT på NELLY.COM

1. Stor rymlig neccessär här (klick!) med liten necessär på köpet 2. Korthållare här (klick!)

En perfekt julklapp eller present är faktiskt en finare necessär eller korthållare. Två saker som är otroligt tråkigt att lägga pengar på själv liksom. Jag fick en necessär när jag fyllde 25 av mamma och pappa vilket var så behövligt. Jag uppskattar verkligen användbara presenter. Fick bland annat en stekpanna och annat sådant tråkigt då också, vilket inte är supersexigt men så jäkla tacksamt eftersom att det är så trist att lägga pengar på.

3. Gästbok här (klick!) 4. Korthållare här (klick!) 5. Ansiktsmask här (klick!) 6. Nattcreme/ nattmask här (klick!) 7. Freebra fashion tape här (klick!) 8. Träningsskor här (klick!)

Andra bra saker att ge bort eller köpa till sig själv nu under Black Friday är de ovan. Träningsskor, freebra fashion tape (räddaren i nöden), en härlig återfuktande nattmask (älskar Filorga, bästa märket), korthållare etc.

9. Pyjamas här (klick!) 10. Morgonrock här (klick!) 11. Faux fur slippers här (klick!)

Last but not least så tänkte jag tipsa er om en mysig morgonrock och en härlig pyjamas samt VÄRLDENS bästa tofflor som jag själv har och är besatt av. Bästa julklappen till mamma, mormor, syrran.

17 gillar

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler