Vad är du tacksam för?

Idag är det Thanksgiving vilket är en stor högtid för alla amerikaner. Alla är lediga. Det är kaos i trafiken. Det är en stor Thanksgiving parad på 6th avenue och alla amerikaner jag följer på sociala medier är med familjen och lagar mat och umgås och ska jag vara ärlig är jag lite avundsjuk. Vill också bara vara med nära och kära och mysa och äta god mat och umgås. Men så sitter man här själv, i lägenheten i New York. Inte ens min roomie är här, hon är i Hamptons med hennes kille. Okej är absolut inte lika bitter och ensam som jag låter. Thanksgiving är ju inte en högtid vi firar så det är lugnt och ikväll ska jag faktiskt äta med mina vänner. Och det här får mig bara att längta ännu mer till julen!

Vilket fall så började jag tänka på vad jag är tacksam för eftersom att Thanksgiving är en högtid för att visa tacksamhet så tänkte att jag kunde skriva ner det här till er. Och att ni kunde berätta för mig eller tänka över vad ni är tacksamma för. Det är otroligt viktigt att man stannar upp och gör så ibland tycker jag.

– Jag är tacksam för att jag är frisk. Att jag har två ben jag kan springa med. Att min kropp är stark och mår bra.

– Jag är tacksam för friheten mitt jobb ger mig. Att jag har möjligheten att åka och vara i New York i tre månader om jag känner för det. Att jag beställer mitt egna schema och mina egna tider. Och att jag kan göra vad jag vill.

– Jag är tacksam för min trygga uppväxt. Att jag alltid känt mig trygg. Att jag fortfarande känner mig trygg. Att jag har en familj som supportar och stöttar no matter what. Att jag vet att de finns där om det skulle vara något både ekonomiskt, psykiskt och fysiskt.

– Jag är tacksam för mina nära vänner. Dom som finns där på riktigt. Som bryr sig om mig. Tacksam för att jag har så många fina vänner som jag kan dela allt med. Som alltid kommer med kloka råd och roliga vinkvällar.

– Jag är tacksam för att jag vågar kasta mig ut och testa saker. Att jag inte tycker att det är så värst jobbigt. Att jag inte tar livet på så stort allvar hela tiden.

– Jag är tacksam för er. För att ni följer mig. För att ni stöttar mig och för att ni gillar det jag gör. Jag är otroligt tacksam för ER. Utan er hade det inte funnits någon Hannalicious. TACK! <3

29 gillar

Kommentarer (5)

 • C

  |

  Tack för att du förstår värdet av att vara frisk och att du skriver det först. Det brukade jag också göra. Sen blev jag sjuk för 7år sen när jag var 19år. Allt med frihet togs ifrån mig och 4 nya diagnoser har tillkommit efter min första. Jag kämpar o kämpar varje dag då jag blivit handikappad. Det jag är tacksam över mest är att jag lever, min familj, jag har ett hem, mat och en trygg plats att sova. Och att jag bor i Sverige där sjukvården inte kostar en förmögenhet. ❤️ En bot mot alla hemska sjukdomar är en dröm också. ??

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Kärlek till dig! <3

   Reply

 • KLARA

  |

  Hej, vart är din superfina glittriga klänning ifrån? <3

  Reply

 • KLARA

  |

  Hej, vart är den superfina glittriga klänningen ifrån? <3

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Nelly, det är faktiskt en top och en kjol!

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler