Metalcoach/ vägledning sökes!

Har funderat och tänkt en hel del senaste dagarna och känner mig ganska så vilse i min yrkesroll just nu tråkigt nog. Behöver liksom reda ut mina tankar. Därför tänkte jag höra med er om känner någon/ vet om någon grym mental coach? Eller någon som kan hjälpa att vägleda mig. Jag behöver verkligen vägledning och verktyg för att kunna ta mig framåt. För just nu känns det bara som att jag står och trampar på samma ställe. Jag vill utvecklas. Jag vill göra mer. Och jag behöver er hjälp. Ni är ju så bra på sådant här. Skulle verkligen vilja prata med någon så fort jag kommer hem till Sverige så att jag har något konkret att tänka och fundera på över julledigheten.

Kram på er!

22 gillar

Kommentarer (9)

 • Erika

  |

  Jag förstår dig precis!! Har eftersökt något liknande flera gånger i mitt liv, men i princip alltid landat i att den största utvecklingen jag gjort är när att jag har lyckats lösa det ”själv” (dvs med hjälp av vänner och föräldrar). Absolut inget man ska göra om man känner behov av att gå till en psykolog såklart! Mitt tips till dig är att fortsätta rannsaka dig själv. Genom att försöka förstå sig på sig själv (precis som man försöker förstå den där kompisen som beter sig konstigt) och sina reaktioner (varför reagerar jag på ett visst sätt i en viss situation) och att sätta ord och handlingar i ett större perspektiv blir det lättare att förstå sig själv i sammanhanget. ”Plocka ur” dig själv ur olika sammanhang och försök se dig själv ur ett större perspektiv (i förhållande till andra, vad gör du för gruppdynamiken, vilken plats tar du osv). Jag tänker att vägval kommer naturligt, börja med att fundera på dig själv som person. Jag tycker att detta är en sida hos en människa – men så himla viktigt att det inte övergår i självförakt! Har jobbat supermycket med mig själv på det här sättet och har många gånger i mitt liv känt mig som en bättre version av mig själv och det är just min personlighet som människor fastnat vid när jag lärt känna nya människor. Så heja! Fortsätt reflektera och analysera dig själv ?

  Reply

 • Malvina

  |

  Hej Hanna!

  Första gången jag swipear upp på din story på så länge och såg din post om att du söker coach. Känns som att det var lite menat!

  Så jäkla roligt att du är peppad på att jobba med en coach.

  Jag befinner mig i slutet på min coaching diplomering jag gör med ICF (international coaching federation) och blir klar nu i Januari. Jag arbetar redan med 5 klienter och kommer coacha på heltid framöver, då det är något som ligger mig varmt om hjärtat. Coaching har hjälp mig genom mycket i livet och är någonting jag tror stenhårt på!

  Coachingen gå ut på att jag hjälper dig att komma till djupare insikt och hitta dina egna svar. Vi har alla svaren inom oss, men oftast krävs det lite hjälp för att hitta de. Jag baserar all min coaching på självkärlek, då jag tror på att det är grunden tills allt.

  Jag är i uppstartsfas med företaget men du kan spana in min Instagram malvina_zakrisson för att få ett hum om den jag är.

  Ses gärna i person eller hörs på telefon och berättar mer. Landar det inte rätt med mig så har jag massor kollegor som är grymma på det de gör också! Det viktigaste är att du ska få den hjälpen du söker 🙂

  Hoppas detta är till god hjälp!

  Kram,
  Malvina

  Reply

 • Björn Ö

  |

  Någon som jobbar som mental coach och vars föreläsningar som jag har varit på är Kjell Enhager (www.kjellenhager.com). Han är i särklass Sveriges bästa föreläsare och jobbar också som mental coach, men steg 1 skulle kunna vara att du googlar Jag AB, den finns på youtube och är väldigt sund och borde ge den en bra start på hur du vill gå vidare, finns också Jag AB 2.
  Men du hittar böcker m.m. på hans hemsida, men börja med att kolla Jag AB, denna föreläsning som är uppdelad på några delar är klockren samt lite rolig och en väldigt bra början och torde som sagt ge dig en bra insyn om hur du skall vidare samt vilka verktyg som behövs för att uppnå det som du vill framledes.

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   TACK! 🙂

   Reply

 • Jenny

  |

  Hej, jag skickade DM på Instagram angående detta 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Svarat dig!!! <3

   Reply

 • Sara Haadem

  |

  Hej Hanna!

  Mitt namn är Sara och jag är precis den du letar efter! Jag är en Transformational Life Coach och befinner mig i London där jag har väglett individer under en viss period inom just det område behöver vägledning i.

  Det jag fokuserar på är att hjälpa, men också vägleda individer som känner sig vilsna och vill ta sig ur det mönster där folk känner att de går och går men kommer ingenstans. Jag kommer att tillföra medel som kan hjälpa dig att komma underfund med vad det är som pågår, och viktigaste av allt anledningarna till det. Med min hjälp kommer vi tillsammans ta dig ur det här mönstret och get you back on your feet!

  Vill ta reda på mer så kan du besöka min hemsida på: https://sarahaadem.wixsite.com/website där du kan kontakta mig antingen via mail eller boka en tid.

  Du kan även besöka min LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/sara-haadem-0b32b5125/.

  Jag ser fram emot att att höra från dig och tillsammans ta dig ut ur kugghjulet!

  Vänliga Hälsningar,

  Sara Haadem

  Reply

 • Johanna

  |

  Världens bästa mental coach som du kan hitta! Jobbat med flera stora! Rekommenderar till 100 procent!

  Kram

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler