En jobbig vecka med mycket sol…

Har som ni säkert märkt här på bloggen haft en ganska jobbig vecka ärligt talat. Känt massa prestationsångest, jämfört mig med andra (värsta man kan göra) och bara rannsakat mig själv och haft ångest över ett och annat. Men idag kändes det faktiskt lite bättre. Träffade Timmy (man kan omöjligt vara på dåligt humör med honom around), solen sken, vi satte oss på balkongen, snackade skit och så hjälpte han mig med lite samarbeten som ska upp nu i veckan. Det kändes så skönt.

Vad mer har jag gjort? Igår var jag på bio. Såg Last Christmas och kan dessvärre ej rekommendera den trots att jag grät i slutet haha. Tyckte verkligen hela filmen var så dålig och sen var typ slutet ännu sämre men ändå sorglig så då bara grät jag istället.

Har promenerat en del i parken och varit på West side och hängt lite för en gångs skull. Det är ganska så kul för jag bor ju på East och ClaraWest så vi brukar bråka om vilken sida som är bäst. Men jag är nog fasen villig att hålla med om att West är lite roligare. De är lite yngre crowd och mycket mer restauranger och barer och så.

Såhär underbart vacker var himlen häromdagen. Gud jag kommer verkligen sakna solsken varje dag när jag kommer hem till Sverige. Vädret är fortfarande UNDERBART höstigt och mysigt här.

Idag gick jag liksom runt såhär!!!! Barbent! Men ja, detta var min update för nu. Nu ska jag sova. Klockan är midnatt här och morgon för er!! Ha en fin onsdag <3

24 gillar

Kommentarer (2)

 • Jakob Arvidsson

  |

  Älskar dina NY rapporter. Alltid intressant och spännande samt massor av fina foton, tack.❤️❤️

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Kul att höra!!! <3

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler