Tillbaka i New York

Tillbaka i New York vilket känns helt underbart. Flygresan gick jättebra och bredvid mig hamnade en 4 årig liten tjej som somnade och sov mot min axel. Så mysigt. Hennes pappa försökte flytta henne till hans sida istället men hon ville bara sova på min sida och jag tyckte ju såklart att det inte var någon som helst fara så satt och halvsov så ungefär hela resan.

Första dagen här har jag typ bara spenderat hemma, jag har jobbat nästan hela dagen, handlat mat och fyllt upp kylen, hängt lite med Clara och spenderat kvällen hemma framför serien “Innan vi dör” som sänds på svtplay. Resten av veckan ser lugn ut. Ska försöka laga lite mer mat här hemma (var längesedan) och typ bara hänga runt i staden. Har bara en månad kvar här nu. Inte ens det. Så ska verkligen försöka maxa och göra allt det där jag vill göra och se allt det där jag vill se. Herregud vad tiden går fort. 3 månader har ju typ redan gått… Kom jag inte hit nyss?

14 gillar

Kommentarer (2)

  • J

    |

    Dela gärna recept om du lagar/bakar något hälsosamt och vegetariskt!

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler