Brunch i Dumbo, Brooklyn

Häromdagen så promenerade vi över Brooklyn Bridge till Dumbo för att äta lunch/ brunch på mitt favvoställe Cecconi’s. Har varit där alldeles för många gånger nu haha men älskar det. Det var så fint att promenera över bron.

Vi drack vin och åt jättegod mat och snackade skit hela eftermiddagen. Dom här tjejresorna med mamma och Bonnie är så himla mysiga och för i varje fall min mamma och mig närmre. Trots att vi jobbar typ mer än hälften av tiden…

Och jag hade på mig en klänning ifrån Zara, som jag älskar! Köpte den häromdagen. Så fin att ha speciellt till boots (kommer bild nedan…)

Om ni någonsin går hit missa för guds skull inte ricottan! Så god. Kale salad är också god och meatballs och saffrans/ lobster pastan! Några favoriter!

Min gullis Clara var också med!

Och sedan promenerade vi bron tillbaka till Manhattan också. Tar väl ca 20 min att gå över bron… Och det är faktiskt väldigt häftigt. Känns sjukt mäktigt att se alla skyskrapor och Manhattan från bron.

Här ser ni en bättre bild på outfiten.

Gillade ni den?

22 gillar

Kommentarer (1)

  • Martina

    |

    Hanna!! Du är alltid så duktig på att få ihop dina följare. Jag är en tjej på 22 år som söker boende i Stockholm en 10 veckors period under 2020 för en makeup-utbildning (23 mars-12 juni). Vet du någon eller kanske någon av dina följare söker en roomie en kort period? Hit me up, kram!!!

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler