Silver dressed

Klänning här (klick!) – Klackar här (klick!)

Älskar min metallic dress som jag hade på mig igår när vi käkade middag på Nobu. Det kommer givetvis en uppdatering senare idag om våra två senaste dagar här för vi har gjort så mycket och även jobbat en hel del även om det inte kanske sett ut så på min story på Instagram haha. Men tillsvidare så ville jag bara visa er min badass outfit som jag hade igår!

7 gillar

Kommentarer (2)

 • Hannah

  |

  Hur ställer du dig till följande kommentarer från en annan blogg:

  1 – “Kan vi snälla prata om att Hanna har ”designer” som beskrivning av sig själv på sin instagram. Som designer med 5 års studier i ryggen och 5 år i branschen som faktisk designer vill jag bara slå huvudet i väggen” (32 likes).
  2 – “Jo men det är ju helt otroligt vilken självbild man har om man titulerar sig själv som designer från en dag till en annan för att man får tycka till litegrann när det är dags för ett samarbete. Designers är de som sitter och faktiskt (bland mycket annat) skissar och caddar upp plaggen/produkterna för produktion (som de sedan sätter hennes namn på för samarbete och försäljnings skull). Hanna är ingen designer, skulle hon söka ett jobb som designer på vilket företag som helst hade de skrattat henne rakt upp i ansiktet.” (16 likes).
  3 – “Det är som att titulera sig journalist för att man svarat på frågor till en intervju i en tidning.”

  Bortsett från den tråkiga tonen i kommentarerna kan jag tyvärr tycka att detta var spot on då jag själv arbetat som modedesigner under en längre tid och har vänner i industridesignbranschen. Snälla läs på lite för en gång skull! Är du en designer så kan alltså ett företag anställa dig att visualisera och ta fram produkter till produktion? Kan säga att detta är en av många saker som gör att jag får ett otroligt oseriöst intryck av influencers…

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Fast jag har ju gjort hela 10 st kollektioner tillsammans med NA-KD och två designkollektioner med Ideal of Sweden samt jobbat med detta i tre års tid så tycker absolut att jag kan titulera mig själv som det om jag vill.

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler