Bokat flyg hem och varit på en typisk amerikansk förfest!

Idag har jag haft en produktiv dag, har jobbat undan en massa, spelat in samarbeten och skickat utkast samt svarat på mejl och bokat flyg och haft mig. Jag måste nämligen åka hem till Sverige igen nästa vecka för jobb i några dagar. Lite segt, men behöver göra det och vill göra det. Sedan när jag kommer tillbaka kommer jag bara ha en månad kvar här. Men det blir bra!

Det har börjat blivit lite kallare i luften här nu men tack och lov så har solen skinit så fullt så kyligt är det inte. Det är mest mornar och kvällar som är kalla. Igår gick jag en lång promenad i parken i vanlig ordning.

Här är en bild ifrån helgen när jag hade på mig den snygga bodyn ni alla frågade om.

Vi var på en typisk amerikansk förfest med red cups bland annat. Det var sjukt trevligt. Alla killarna var så trevliga. En av dem är en familjekompis till Clara så det var så vi blev inbjudna så att säga hehe.

En otrolig middag vi lagade igår, broccoli stekt i massa olivolja, chili och vitlök tillsammans med blomkålsris, lax med pesto och avokado. En otroligt trevlig kombination. Kan jag varmt rekommendera!

Okej, var och handlade tidigare idag. Gissa vad detta kostade? Ett paket tomater, en broccoli, en tonfiskburk, havremjölk och en flaska vatten…… 220kr… 220 KRONOR! Hur sjukt. Blir verkligen ruinerad här. Typ billigare att äta ute i den här staden…

Avslutar med en liten inspo bild på en outfit jag hade på mig häromdagen.

Snyggt va?

13 gillar

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler