Efterlängtad date night

Hade en efterlängtat date night med Dani igår, vi gjorde oss snygga, satte på oss klackar och gick till Ciccio’s för att äta middag tillsammans. Det var så himla mysigt och egentid var precis vad vi behövde. Jag är så otroligt tacksam för alla mina nära vänskapsrelationer och speciellt för min vänskapsrelation med Danijela. Vi har ett speciellt band hon och jag och den här middagen behövde vi verkligen efter ett tag ifrån varandra.

Vi åt Vongole och Buffalo Mozzarella samt drack ett lätt rödvin och fick bubbel av restaurangen. Om jag inte minns helt fel så bjuder dem alla nya gäster på bubbel där. Men vågar inte lova att det var så haha. Personalen var i varje fall sjukt trevlig och maten var supergod.

Vi satt kvar sist på stället och när det börjades vanka dessert så kom Olivia inspringandes för ett glas vin med oss vilket var så jävla mysigt eller kanske snarare kul. Det kom hotshots av personalen och vi bondade med paret bredvid osv. Haha. Så kul att det bara var tisdag men att vi ändå lyxade till det lite spontant. Det är de som är det bästa med mitt liv tycker jag. Att jag kan göra sådana saker när jag känner för det.

27 gillar

Kommentarer (5)

 • Nellie

  |

  Haha varför skulle inte vi med ”vanliga” jobb och liv kunna lyxa till det en tisdag? Du är rolig du.

  Reply

  • Johanna Grahn

   |

   Hon skrev faktiskt inte jobb, hon skrev liv. Hon kanske menar att hon inte har några barn, kille, osv att ta hänsyn till. En behöver inte ta åt sig av allt 🙂

   Reply

   • Nellie

    |

    Men om man kan läsa mellan raderna så menar hon ju sitt jobb som är självständigt vilket indirekt blir livet 🙂 Man kan även skriva en kommentar utan att ha tagit åt sig FYI 🙂

    Reply

 • Ebba

  |

  Åh du är så fint sminkad!! 🙂 Gillar framförallt din signatur-ögon-make! Har du någon tutorial, step by step eller bara ett inlägg om vilka produkter du använder? Tack! Kram!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler