Så vad har hänt i helgen?

Inlägget innehåller reklamlänkar/ adlinks

Helgen startade med sol så jag slängde på mig en snygg outfit som inte krävde en jacka. Har länkat den i bloggen typ två inlägg bak ifall ni undrar vart kläderna är ifrån. Men gud, dock verkligen för denna outfiten. Fick verkligen till det.

Resten av dagen bestod av jobb och samarbeten och sedan gjorde jag ett besök hos frisören.

Detta är mitt hår utan hairtalk…

Och detta är mitt hår med hairtalk..

Vilken skillnad va?

Efter min frisörtid mötte jag upp den här donnan på ett glas vin på Brasserie Gordot, eller Olivia drack vin och jag vatten. Kände verkligen för att vara nykter. Så, så fick det bli. Väldigt duktig av mig om jag får säga det själv. Men det har blivit så mycket alkohol i New York så kände att jag behövde det.

Efter ett glas vin på Gordot så rörde vi oss vidare mot Tako där det vankades middag med ett gäng vänner som jag styrt ihop och det roliga var att alla verkligen inte kände varandra. Jag hade på mig en dösnygg silkes jumpsuit som ni hittar här (klick!).

Förlåt men hur snygga vänner har jag, orkar ej!

Det var otroligt trevligt på Tako i fredags, svinbra musik, mycket folk och riktigt nice stämning. Men efter en omröstning ville majoriteten av gänget vidare till MonoNosh and Chow men det var faktiskt supertrevligt där också. Mycket folk. Men bra musik och bra häng.

Byxor och jacka är min design för nakd och tröja är Olivias jättegamla från Bikbok..

Lördag och jag gick på massage och mös runt med Olivia i solen. Vi gick och drack kaffe och pratade om livet. Så himla lyxigt att jag fått spendera så mycket tid med henne nu när jag varit i Stockholm och bott hos henne för oftast har vi inte kunnat umgås så mycket eftersom att hon bott i London alla dessa år vi känt varandra typ.

Sedan blev det brunch på Hillenberg med en massa tjejer jag inte känner så bra (vissa jag inte ens träffat tidigare). Men Lojsan känner jag ju då såklart haha och sen var Linn också där, inte LA Linn utan Linn min kompis här hemma i Stockholm.

Otroligt trevlig brunch och otroligt god mat.

Kantarelltoasten var magisk!!

Framåt kvällen så vankades det en mysig hemlagad tjejmiddag hemma hos Anna, hon lagade en fantastisk lasagne och så drack vid rödvin och åt mörk choklad. Det var sjukt mysigt att bara hänga vi tre i några timmar. Och sedan vankades det en tur på stan.

Vi hamnade bland annat på Arnold’s för att dricka deras berömda gurkdrinkar… Och sedan körde jag både Wall och hör och häpna men till och med ett besök på Spybar

Söndagen spelade jag in podd, åt tacos och myste med Olivia. Gick en promenad, träffade Dani och bara tog det lugnt och myste runt. Spelade även in ett annat samarbete och jobbade lite. Men sedan försökte jag bara njuta av Stockholm och dagen. Vad har ni gjort i helgen? Något speciellt ni vil dela med er av? Tycker faktiskt att det är kul att få höra vad ni gör och att få lära känna er lite bättre. Så ni får jättegärna skriva. Jag läser allt.

28 gillar

Kommentarer (4)

 • Anna

  |

  Brasserie Godot – inte GoRdot….

  Reply

 • Alva

  |

  Gud vilken mysig helg!!! Älskar dina såna inlägg. Jag har jobbat en massa på BodyBuddy, lagad goda middagar hemma, varit ute och sprungit, tränat megaformer, tittat på The Holiday (<3), bakat och MYST runt. Ätit luncher i stan osv.

  Reply

 • Helle

  |

  Hej Hanna! Tycker du alltid kler dig jätte snygt, och jag undrade om du snälla kunne skriva lite om vilka klänninger kurviga tjejer borde välje? Tycker dock inte du er kurvig, men du har ju lite koll på saker! Jag finner aldrig snygga på mig..

  Reply

 • Johanna

  |

  Tröjan på bilden från frisören, vart är den ifrån? ?

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler