Det där med ett positivt mindset

Hallå gullisar!

Måndag, ny start på veckan och nytt poddavsnitt av Måndagsvibe. Trots att jag försov mig imorse och prioriterade att ge mig ut och springa istället för att sminka mig vilket resulterade i att jag såg ut som skit på mitt lunchmöte eller ja egentligen under hela dagen, så har jag haft en superbra måndag. Jag har bockat av snart tre möten (sitter och väntar på mitt sista på Broms) och så har jag bokat in ett möte med en energi healer samt börjat förbereda och packa lite inför New York igen på fredag.

Hur startade er vecka? Jag har haft så mycket energi och känt sådan positiv pepp och inspiration i och med New York så jag lever typ på rosa moln vilket är så sjukt härligt. Jag älskar när man är inne i sådana perioder för då händer så mycket bra i livet också. Det är liksom som en god cirkel istället för en ond. Hänger ni med? Mindset är veklingen så viktigt, jag önskar nästan att man pratade mer om det. Håller ni inte med? Det finns så mycket att lära där och så mycket man kan göra som är så enkelt och faktiskt kan förändra så mycket i ens liv.

Vilket fall så ska jag bocka av det här mötet nu och sedan tänkte jag uppdatera er om min helg.

29 gillar

Kommentarer (2)

 • Cornelia

  |

  Exakt vad jag behövde höra en tuff måndag som denna! Imorgon är nya tag och ett positivt mindset – tack vare dig Hanna! Får alltid oerhört bra energi från dig, fortsätt med det!

  Reply

 • Elin

  |

  Kan inte du berätta mer om energi healing?
  Vem du går till osv. Kram <3

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler