Senaste dagarna i Stockholm

Har fullt upp här hemma i Stockholm med tanke på att jag verkligen försöker maxa möten, kompisar och träningspass haha. Veckan startade med plåtning för Nellys kommande julkampanj tillsammans med mina tjejer. Det var kul men jag var trött eftersom att jag landade knappa 24 timmar innan från New York.

Idag så körde jag ett riktigt tufft pt pass med Alex. Men försov mig (pga min jobbiga jetlag) så jag fick springa dit och även springa hem eftersom att jag hade för kalla kläder på mig. Riktigt bra men riktigt jobbigt.

Igår bjöd jag och Olivia över till Mykonos reunion. Det blev tacos och mys med Hanna och Molly med andra ord. Det var jättemysigt men jag var så trött att jag somnade i soffan efter maten haha.

Det har även kollats en del på Paradise Hotel och Bachelor medan jag är hemma eftersom att jag inte kan se alla program i USA. Kollar ni? Ge mig lite gossip, vad tycker ni?

Fick också tid att mysa och matcha upp lite fort med Rebecca (Stockholms snyggaste tjej som jag brukar benämna henne vid) och ikväll blir det ännu mer gos för då ska jag äta middag med henne och Ludvig och Olivia. Så peppad. Då blir det nästan lite Norrköping reunion haha!

17 gillar

Kommentarer (3)

 • e

  |

  tips! installera nord vpn så väljer du bara sverige så “lurar” man streamingtjänsten att tro att man är i det landet man väljer, då kan man kolla på allt 🙂 så jag överlevde min paradise hotel-craving när jag bodde utomlands 😀

  Reply

 • Anna

  |

  Har inte varit insatt i PH men Bachelor! Och bästa är att mannen nu sagt “kolla inte alla avsnitten direkt” vi kan kolla i efterhand tillsammans. Lite knasigt att det kommit in en kille till, men tycker de verkar vara två olika och det passar ju med så många tjejer. Och mer tv:) Kommer bli spännande!

  Reply

 • Cornelia

  |

  Dra mig baklänges så vacker du är, med som utan smink! Älskar att du lägger upp bilder på båda, fantastiskt

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler