Dejter, parkhäng och Rangers game

Som ni sett är jag tillbaka i Stockholm och idag är dagen varför jag var tvungen att flyga tillbaka men vad jag ska göra kommer jag uppdatera er senare om. Tills dess kommer här en liten recap på vad New York livet har bjudit på den senaste veckan. Har haft en riktigt rolig vecka så har en hel del att berätta för er. Är ni med? Glöm förresten inte heller att jag släppt en massa nya YouTube videos.

I lördags så gick jag på en hockeymatch tillsammans med några svenska killar. Det var riktigt kul faktiskt så det gör jag gärna om. Sjukt roligt att det är så många svenskar som spelar också, det gör en ju lite stolt. Dessvärre så förlorade New York Rangers (laget vi hejade på antar jag) haha med 1-4.. Och när Henke Lundqvist presenterades så ställde sig hela arenan upp, han kallas tydligen ”The King of New York”. Alla hockeyfantaster älskar honom.

Det var ungefär jag och två personer till på hela arenan som drack Chardonnay dagen i ära haha (jag frågade bartendern)

Jag har även ätit otroligt god och trevlig lunch i West Village på Sant Ambroeus som finns på lite olika locations. Var ju på den i Soho när alla tjejerna var över under min Birthday Weekend men måste ändå säga att jag föredrar den här. Om man är turist i New York borde man definitivt åka till den i West Village istället, mycket mysigare.

Här är min nyfunna bästis Clara, ja, hon finns på riktigt (tänkte på senaste inlägget där skrev jag ju att jag inte hade någon bild på henne så tänk om jag hade ljugit ihop en person)… haha. Det var en riktigt trevlig lunch, krispigt vin, solen sken och servitören var HUR GULLIG SOM HELST. Clara, om du läser det här, det må ha varit lite dyrt och vi måste spara lite mer pengar eftersom att dem bara rinner iväg i den här staden, men vi måste tillbaka snart, innan det blir för kallt.

Jag åt en Vongole som var magisk, alltså MAGISK. Och Clara körde på tryffelpastan som jag smakade lite av. Men mina favoriter så far på det här stället är Vongole och Cacio e Pepe.

Har även strosat runt i vintagebutiker i East Village men inget big fan av det området. Behöver ju garanterat ha med mig en tourguide nästa gång för folk som bor där och kan det, älskar det. Men jag måste verkligen ha hamnat fel.

West Village, okej nu kan det bli lika förvirrande för er som för mig ibland, har blivit mitt favoritområde i typ hela New York. Det finns alltså både East och West, och West är mitt favvo. Där ser det liksom ut exakt såhär. Och det är även i det området som Carrie Bradshaw’s lägenhet ligger om man vill kika förbi den. Fun Fact, den ligger ju mitt emot restaurangen Sant Ambroeus som jag skrev om ovan. Så då kan ni köra två flugor i en smäll.

I söndags var jag bakis, så då blev det Shake Schack. Anledning? Hade på varit på hemmafest med endast svenskar och 40-års fest med endast amerikaner. Tog ingen bild på 40-års festen, men den var på en speak easy bar i Tribeca och hemmafesten såg ut ungefär såhär…

Det är så kul att jag äntligen börjat lära känna lite folk i stan. Men har ju kompis dejtat en hel del så de vore ju olyckligt om det bara hade varit miss match haha!

Har också varit här och druckit drinkar i solnedgången, supermysigt ställe!

Och sista dagen innan jag åkte hem till Stockholm spenderades i solen i Central Park. Det var så varmt och skönt men jag hoppas på en orange park när jag åker tillbaka nästa vecka. Hur drömmigt kommer det bli?

Last but not least så är det ju pumpa säsong nu! Så det säljs pumpor överallt i stan. Så mysig grej. Om de inte är för sent vill jag absolut åka ut till en pumpa farm upstate när jag kommer tillbaka. Så mysigt. Dricka kaffe och spana in snygga pappor med deras barn haha!

25 gillar

Kommentarer (5)

 • Nicole

  |

  Var är de svarta vida byxorna ifrån?

  Reply

 • Lina

  |

  Hej! En fråga, varför hänger du inte med tove waldemar? Tänker iom att ni båda bor i new york? ?

  Reply

 • Malin

  |

  Vart kommer dina fina vida byxor från? 🙂

  Reply

 • Emma

  |

  Jag undrar som alla andra. Vart är de vida byxorna ifrån? <3

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler