Påväg hem till Sverige

Shit har bloggat riktigt dåligt senaste dagarna men har haft fullt upp med aktiviteter, kompisdejter, dejter, hockeymatch och annat. Jag kan göra en recap åt er! Men tills dess så kan jag meddela att jag är påväg hem till Stockholm några dagar för jobb. Är så sjukt otaggad på att åka hem om jag ska vara helt ärlig för började ju precis komma in i livet här borta. Men men, tillbaka snart. Jag älskar den här staden mer och mer för var dag som går.

20 gillar

Kommentarer (4)

 • Filippa

  |

  Vill bara kommentera dagens poddavsnitt om dina uttalanden. Vad tråkigt att du säger att du har ansvar men att du inte ber om ursäkt för dessa uttalanden. Jag har sett många som tagit illa vid av dessa kommentarer och att då göra dig till ett offer för mobbning istället för att erkänna felet och ta ansvar är faktist inte ok, enligt mig.

  Annars håller jag inte med om att du är den som bidrar med till mest kroppshets, det är bullshit, men du har ändå gjort några mindre bra uttalanden.

  Reply

 • Linn

  |

  … meeen tänk va skön känsla när du är påväg tillbaka! ÄLSKAR också den staden

  Reply

 • Emma Ekström

  |

  Hej! Kan du snälla göra ett inlägg om exakt hur du redigerar bilder o filter osv. Såg bilden på måndagsvibe där du visade lite med skuggor, så snyggt! Tycker du har extremt fina bilder så skulle uppskatta ett sånt inlägg 🙂
  Kram kram

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler