Att kompisdejta i New York

Eftersom att jag knappt känner en jävel i den här staden har jag ju verkligen fått börja om. Vilket både är spännande och väldigt energikrävande och jobbigt. Den senaste veckan har jag nog träffat 7-8 st människor jag ej känner på fika kompisdejter, promenader, drink etc. Alla jag har träffat har varit så jävla gulliga och trevliga men det är två personer jag har fallit lite extra för. Timmy och Clara. Hahah kul om dom läser det här nu och bah, omg vi känner absolut inte samma sak. Nej men ärligt talat när jag träffade dom här kände jag direkt: JA, vi kommer ha kul!

Och jag brukar säga att det finns en 7 sekunders regel. Att man på 7 sekunder kan avgöra ungefär om ens energier klickar. Om man kommer ha en trevlig stund eller om det är något som skär sig personligheterna emellan. Sedan tror jag absolut att man kan ha fel men då kommer det varje fall ta betydligt längre tid att hitta varandra och mötas. Vad tror ni om det? Stämmer inte det? Det är samma när man dejtar vanligt. Där kan jag också känna direkt okej, det här kommer bli kämpiga två timmar eller otroligt roliga.

Vilket fall så är det här Timmy, han är så sjukt härlig, spontan och gillar att dricka vin precis som jag själv. Häromdagen när jag var på dejt så kom han förbi mot slutet av dejten och tog en drink med mig och min dejt och det var så trevligt. Har en känsla av att ni kommer få se honom mycket här i bloggen framöver. Fun fact så är han uppväxt med Lojsan och hennes tjejkompisar ute i Danderyd.

Clara har jag ingen bild på än och henne har jag bara träffat en gång, och det var faktiskt igår, då vi sågs på en fika där tre timmar kändes som en. Hon var så jävla kul. Skrattade hela fikan och efteråt smsade vi om killar. Det sjukaste av allt är att hon bara är 19år men känns så mycket mognare än många jag träffat och känner…. Så don’t judge people by their age. Hahah, fan hade jag vetat innan jag träffat henne att hon var 19 hade jag nog faktiskt inte mött upp henne. För hade tänkt oj, hon känns lite väl ung kanske. Sorry Clara och alla andra 19-åringar. Fasen man får inte va så fördomsfull för se vad fel jag hade haft då..

Det jag egentligen ville säga med det här inlägget är att det finns så mycket härliga människor där ute. Oavsett om du, som jag, är ny i en stad eller bott på ett och samma ställe hela livet – ge dig ut på kompisjakt om du känner att du saknar härliga människor i ditt liv som ger dig energi.  Man ska inte umgås med människor som drar ner en, eller vara ensam om man inte vill det. Jag får så mycket frågor hela tiden, hur man ska träffa nya människor, nya vänner och det är fasen bara att göra det. Jag var på en klubb häromdagen och då försökte jag networka med varenda kotte, i toalettkön, ute på terassen etc… Jag presenterade mig, sa att jag var ny i stan och ville lära känna folk, bytte Instagram med dem och bara försöker hitta folk jag gillar att umgås med. Gör detsamma! Det är inte så svårt som det kanske verkar. Och när man hittar rätt, då känns det så kul och då kan du skratta åt vartenda möte som kanske inte blev som du hade tänkt dig.

54 gillar

Kommentarer (4)

 • lissel

  |

  STRONGT av dig! Kul med nya vänner också ???

  Reply

 • Evelina

  |

  Kul att kompisdejta! En fråga bara, var hittar du alla du ”dejtar”? Finns ju liksom inget tinder för kompisar ? Tycker det är svårt.

  Reply

 • Olivia

  |

  Det där är så himla bra gjort utav dig. Tycker verkligen att fler borda börja våga ta steget att prata med sånna de inte känner. Jag är en av de som alltid haft vänner som kommer och går, hela mitt liv. Jag avskyr de! Som du skrev, om man inte vill vara ensam ska man inte vara de. Känns ibland omöjligt att hitta nya vänner men jag ska ge mig ut där och leta ännu mer! 🙂

  Reply

 • Josefine

  |

  Hallå? skulle också vilja veta var du hittar både kompisdejterna och vanliga dejterna! Är det någon app eller har du pratat med folk ute på stan?
  Kram❤️❤️

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler