Måste åka hem till Sverige…

Ni som lyssnat på podden denna veckan (måndagsvibe) vet redan att jag måste åka hem till Sverige på söndag i några dagar. Men för er andra som inte gör det så behöver jag alltså åka hem till Stockholm i 10 dagar för jobb. Egentligen är det bara en enda dags jobb jag åker hem för men då jag ändå inte kunde bo i lägenheten jag hyr här i NYC nästa vecka så stannar jag kvar i några dagar till som jag just nu håller på och maxar och fyller upp med jobb och möten. Kommer bo på hotell i några nätter och sedan kommer jag bo hos en kompis. Är så jävla osugen på att åka hem till Sverige redan nu efter bara en månad här. Men samtidigt ska det såklart bli jättekul att umgås lite med mina vänner och nära och kära hemma också. Samt fira min 25-års dag med familjen.

Just nu sitter jag på ett litet café nere i Soho och jobbar och snart ska jag möta upp en annan influencer med kompis för att äta lunch. Har kompis-dejtat helt otroligt mycket senaste veckan, så kul men också energikrävande och lite jobbigt. Det är både på gott och ont som jag inte känner så många i den här staden.

45 gillar

Kommentarer (4)

 • Victoria

  |

  Vart är din snygga kavaj / jacka ifrån? ?

  Reply

 • emelie

  |

  vart är kavajen ifrån?

  Reply

 • Julie

  |

  Jeg lurer også på hvor jakken er fra? Super fin!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   NA-KD! xx

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler