En helg på Manhattan

Kickade igång helgen med att handla mat, vilket är lite utav min favoritgrej att göra i USA eftersom att matbutikerna är så mysiga och fina. Det spelas musik, alla som jobbar i butikerna är hur trevliga som helst och så finns det så mycket spännande saker att köpa. Det enda tråkiga är att det är så fruktansvärt dyrt i New York haha, jag ska göra en spending diary den här veckan så ni kan få se vad man enkelt gör av med här på en vecka.

Har även varit på kompisdejt med en svensk kille som bor och jobbar här. Vi drack vin och käkade chark, skitmysigt och så trevligt. Så vi kommer nog ses fler gånger. Det här stället var väldigt nice också. Låg precis vid La Esquina, men minns tyvärr inte vad det heter.

Sen har jag gjort lite ansiktsmasker eller ja här ser ni mig ju med en ögonmask. Behövde en recovery weekend efter förra helgens bravader haha. Så det var nice.

Har som sagt spenderat mestadels av helgen hemma.

Tänt ljus och häng med min room-mate som är hur gullig som helst.

Och så har jag druckit drinkar med en nyfunnen kompis Timmy, som var så trevlig och kul. Vi gick till GITANO jungle room som jag varmt kan rekommendera. Goda drinkar, charmiga bartenders och väldigt härlig och instagramvänlig inredning.

Hade på mig den här snygga outfiten den kvällen…

Oj, inser ju nu att jag faktisk hängt mycket i Soho i helgen ändå, här var efter att jag ätit brunch med ett gäng. Älskar den här skinnjackan, den kommer ifrån NA-KD. Är oversize och man kan även knyta den i midjan vilket är nice.

I lördags blev det tacovkäll och paradise hotel med min roomie!

Och då hade jag på mig en kofta ifrån min nya och sista design, som släpps i december. Can’t wait for that one. Så sjukt att detta är slutet på min design era med NA-KD. Men vem vet vad som väntar?

Just det, omg, jag har också tvättat för typ första gången i mitt liv.

Det ni!

Och det här är vad jag äter till frukost ca varje dag numera, är som besatt. Två ägg, 1/2 avokado och en smoothie eller en kopp kaffe. Gud måste äta något annat snart. Det börjar bli lite tröttsamt. Har ni några enkla, goda och nyttiga frukosttips att dela med er av?

42 gillar

Kommentarer (10)

 • Celine

  |

  Har ett supergott, nyttigt, snabbt och enkelt frukosttips som du inspirerade mig till med något av dina recept om jag minns rätt!
  Mosa en banan i kastrull med havregryn (ta på känn), blanda i lite kokosflingor, ca 1 msk kakao och lite gurkmeja (mest för vitaminernas skull, gör inget till smaken) och om det behövs lite vatten. Sedan värmer du bara lite så att det inte blir bränt eller äter direkt som det är med typ havremjölk! Även gott med granola!

  Kram och tack för all inspo, så kul att läsa om New York!

  Reply

 • Clara

  |

  Äter samma varje morgon, havregrynsgröt med havremjölk och chiasylt, loves it!

  Reply

 • Evelina

  |

  Äggröra på två ägg, salt, peppar och en skvätt mandelmjölk. Till det en apelsin och en kopp kaffe! Så gott med apelsiner framåt hösten hehe.

  Reply

 • Sofia

  |

  Bara nyfiken – hur gjorde du med din tvätt i stockholm?

  Reply

  • Jonna

   |

   Haha hon skrev detta för några inlägg sen:

   Jag älskar mitt liv och jag har aldrig varit självständigare (trots att min mamma kommer hem till mig och tvättar mina kläder varannan vecka)

   Så ja..

   Reply

 • F

  |

  Verkligen ingen bedrift att tvätta för första gången i sitt liv när man är 25. Har du inte klarat av att göra det innan? Pinsamt.

  Reply

 • Matilda

  |

  Havregrynsgröt med kanelstekta äpplen! Super gott!!

  Reply

 • Anna

  |

  Over night oats med chiafrön i är så sjukt gott samt smidigt att ha färdigt när man vaknar! Brukar toppa antingen med massa bär eller kanel och banan, mums!

  Reply

 • Malin

  |

  Din jacka är så snygg!! Vilken storlek har du i denna? Blir så taggad när du bloggar och instar från NYC! ???

  Reply

 • Ella

  |

  Brukar äta keso som jag blandar med varma blåbär och stevia, sedan toppar med lite havregryn, banan, kakaopulver och hackad mandel eller jordnötssmör. Supergott, nyttigt och mättande!!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler