Mysig söndagslook

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Hej vänner, en snabb uppdatering innan jag ska ge mig ut på min första springtur i Central Park (ej tränat sedan jag kom hit för hela tre veckor sedan pga varit halvsjuk). Idag när jag strosade runt lite här på Upper East Side i området där jag bor så hade jag på mig det här ur mysiga setet och ni var många som frågade vart det är ifrån så länkar det här (klick!)

När jag kommer hem ska jag äta tacos-rester och skicka iväg vloggen jag har gjort till er. Sedan ska jag se någon serie och bara ta det lugnt. Hela helgen har varit ganska så lugn vilket var precis vad jag behövde efter förra veckans bravader.

Hur har er helg varit?

20 gillar

Kommentarer (1)

  • Sofie

    |

    Underbara Hanna! Måste fråga.. i er podd den 14:e juli nämner ni en mysig sång ni inleder med som är MAGISK.. men vad heter den? Remixen på Coldplay? 😀

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler