Allt är så stort och jag är så liten

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Mitt set hittar ni här (klick!) – jag bär storlek S…

Gud jag måste bara berätta om idag när jag nästan började gråta för att jag blev så frustrerad och stressad. Bestämde mig nämligen lite spontant för att åka nere till Soho och jobba istället för att gå till det gamla vanliga caféet jag brukar sitta på, på Upper East. Problemet var bara att jag är så otroligt lost och vilse i Soho. Alltså jag hittar verkligen ingenting där nere och det kändes bara som att jag sprang runt i cirklar och hade noll koll på någonting. Inte heller har jag alls någon bra koll på lite coola, härliga caféer som man kan sitta och jobba på eller dricka en god kaffe så jag yrade bara runt utan att veta vart jag skulle eller vart jag var, vilket gjorde mig så stressad och frustrerad. Kände mig liksom inte alls hemma eller nyfiken utan bara less på folk, less på ljud och less på att det finns så jävla mycket ställen här. Vilket kändes så olikt mig. Varför kunde jag inte bara embracea det och strosa runt och upptäcka istället för att bli frustrerad och irriterad? Brukar ju vara så chill med det. Men inte den här gången…

Så nu är det jag som ska sätta mig kolla på en karta hur Soho är uppbyggt närmsta dagarna här för att lära mig vilka gator som går vågrätt och lodrätt och vad som är norr och söder etc. För då kommer det ju gå lite lättare nästa gång. Men den här dagen var verkligen en dag jag insåg hur jävla mycket restauranger, gator, butiker och människor det finns här. Hur stor den här staden är och hur liten jag är i den. 

Har ni kanske förresten något tips på några coola caféer eller fik nere i Soho? Hade uppskattats något otroligt vilket ni säkert förstår efter det här inlägget haha.

23 gillar

Kommentarer (1)

  • Cajsa

    |

    Dr Smood, Le Botaniste, Café Select,
    Citizens of Bleecker, Grey Dog, Café Gitane 🙂 <3

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler