My birthday weekend looks!

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Vilken jäkla helg. 5 dagar i New York med 8st tjejer. Ja, ni hör ju att det kan gå hur som helst hahah. Ni kommer få höra allt i podden och jag har även en liten youtube video åt er där ni kan få se mer men nu ska jag försöka återberätta helgen här så gott det går. Vi börjar med min födelsedag då tjejerna överraskar mig med bubbel, jordgubbar och en film som de klippt ihop med grattishälsningar ifrån mina nära och kära, några killar, plus lite Martin Garrix och Glenn Hysén, två favoriter haha. Det var otroligt roligt och jag skrattade så att jag grät både för att de är så sjuka i huvudet men också för att de var så fint.

 

Fick även två presenter från Chanel, alltså världens bästa tjejer!!!!

Uppskattar dem så otroligt mycket. Allihopa!

Min outfit hittar ni här (klick!) och en annan liknande look som jag dog för när jag såg pga det är en glittrig fin blazer klänning hittar ni här (klick!).

Var bara tvungen att länka den skönheten också och toppen jag hade på mig kommer snart ut, även väskan och skorna.

Efter det var det bara att svira om och göra sig fin för rooftop drinkar på PUBLIC hotel. Började dock ta en bild på PHD rooftopen på hotellet (Dream Downtown) som vi bodde på som förövrigt är en sjukt rolig klubb att gå till runt 7-8 på lördagar.

Lovar att lägga in hela schemat för vad vi gjort dessa 5 dagar så att ni kan göra exakt samma sak om ni åker hit på en tjejhelg. För hallå, jag är fan en bra NYC guide, kolla in denna baren!!!!

Efter det drinks på PUBLIC hotel, en sjukt nice rooftop som ni fan inte får missa. Nästan hela gänget här ovan, eller ja halva i varje fall men, hur snygga och glittriga var alla?

Sedan blev det middag på Chinese Tuxedo, inte allt för imponerad ärligt talat. Det var nice stämning men maten var sådär om jag ska vara ärlig. Eller alltså den var god, jag var full, men jag hade nog förväntat mig mer. Alla var i varje fall sjukt snygga och det dracks mycket bubbel… Kvällen avslutades på Marquee, där vi hade bord.

Dag 2…..

Och det vankades bakis brunch på Sant Ambroeus i Soho som jag redan skrivit om här.

Detta var min outfit! Ni hittar klänningen här (klick!)…. Missa för guds skull inte deras Linguine Cacio e Pepe och Bloody Marys, omg vilken perfekt bakis kombo. Hade inte önskat mig något annat ärligt talat. Perfekt.

På kvällen blev det middag på Catch och jag bar ett par riktigt glittriga, snygga byxor (här klick!) och en glittrig otrolig body här (klick!) kvällen till ära.

Middagen på Catch var otroligt trevlig…

Men lite högljudd… Men kan ju vara för att vi åt kl 22 typ hehe.

Efter Catch hade vi bord på The Box, och då även det absolut bästa bordet på klubben typ. Tack världens bästa Lina for always taking care of us!!!!!! Hon är verkligen Queen of Manhattan den där kvinnan (och min hittills typ enda kompis här i NYC) snacka om att jag valt rätt vän haha.

Saker och ting spårade på den här klubben om vi säger så… hahaha. Kolla Måndagsvibe’s Instagram säger jag bara. Men fan vad kul vi hade det.

The Box är ju en superliten klubb som har sjuka shower varje kväll och det är riktigt kul att gå dit ett stort tjejgäng, så det kan jag varmt rekommendera er att göra.

Min outfit hittar ni här (klick!)

Dag 3, gjorde vi oss snygga och käkade lunch i Brooklyn, DumboCecconi’s som är ett sjukt trevligt ställe. Blev kär i det så fort jag klev innanför dörren. Människorna, atmosfären, inredningen, personalen, utsikten, maten, allt. Älskade det verkligen så kan varmt varmt varmt rekommendera det stället.

Vi delade på pizzor och pastor och några flaskor vitt vin och det var otroligt trevlig och gott. Denna dagen var så mysig trots att alla var lite trötta från kvällen innan.

Efter det gick vi till 1 Hotel Rooftop där vi tänkte ta lite eftermiddagsdrinkar… 

Blazer dress här (klick!)

Problemet var bara att det kostade 100 dollar per person om man inte var hotellgäst att sitta och äta och dricka vid deras lounge del och det kände vi inte direkt för att betala. Vi hade ju precis ätit och ville bara dricka något.. Så tog några bilder på utsikten…

Och sedan åkte vi till Le Bain som jag skrivit om här…. Och efter det väntade en riktigt spontan helkväll, drinkar på en as nice bar som hette Butterfly som ligger inne på Soho Hotel och var lite sådär halvsvår att komma in på och sedan lite efterfest och allt möjligt. Kul och spontant. Då det brukar bli som bäst ju…

Lördag och det vankades DAGSFEST på Bagatelle och det får ni fan inte missa! Hade på mig detta dagen till ära och kände mig sjukt snygg. Fasen jag måste köra mer dagsfester och inte kväll.. Så mycket roligare, trevligare och skönare dagen efter…

Lina hade i vanlig ordning fixat världens bästa bord och styrt med ballonger och presenter. Alltså hon är så gullig och jag blev så glad. Allt detta för mig och oss liksom. Så fin!

Fick bland annat det här roliga spelet, men när vi började köra det så insåg vi att det är ett spel man ska köra med sin partner och inte med tjejkompisarna hahah. Väldigt rolig present dock. Tack igen Lina!

Dagsfesten på Bagatelle spårade ur ganska fort.. För det första som hände när vi kom in var ju att vi fick en jäkla massa shots. Men herregud vad roligt vi hade det. Den här dagsfesten var typ det roligaste på hela helgen.

Det blev bodyshots på den ena och den andra…

Och vi hade det så jävla kul verkligen. Kan varmt rekommendera Bagatelle, skit i LAVO och kör Bagatelle. Mycket trevligare. Lite äldre människor och så mycket roligare.

Kvällen slutade givetvis inte där utan då drog vi upp på hotellets rooftop PHD där vi också hade det hur kul som helst. Det är riktigt bra musik där och riktigt bra drag. Så kul. Lärde känna några härliga människor ifrån Houston och dansade på som bara den.

Sedan körde vi vår första och enda promoter middag på helgen (kände väl att vi spenderat för mycket pengar själva hahaha) men det var så roligt för vi tog ju över hela bordet ändå eftersom att vi var så många. Och gulliga som dom var beställde dom in en liten birthday sign, stavade bara lite fel på mitt namn men de gjorde inget… Och ja, det var typ min helg. Alltså hur mycket har vi gjort? Blir helt matt av tanken haha. Men så kul! Älskar New York, älskar mina tjejkompisar och älskar alla som sagt grattis och varit med och firat den här helgen. Vet inte hur många grattis och hur många tårtor jag fått den här helgen sammanlagt. Kan inte ens räka på fingrarna. Att fylla 25 började otroligt bra!

36 gillar

Kommentarer (4)

 • Emma

  |

  Hallå kan inte ni prata i podden om hur ni gör med pengar när ni reser med vänner? Delar man på notor, tar man varannan, räknar ni ihop det på slutet och swishar? Hur gör man med vänner som har lägre inkomst än andra i gänget osv? Ni båda som reser så mycket med vänner måste ju ha deal:at mycket med det 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Hej, vad roligt att du frågar för vi pratade om exakt det i senaste podden! Så lyssna nästa måndag.

   Reply

 • Tara

  |

  JAG ÄR KÄR I GLITTERVÄSKAN, kan du snälla länka den då jag inte hittar den på Nelly

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Den kommer snart! Finns ej än

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler