Snyggaste jeansen just nu!

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Find the jeans here (click!)

Fick tusen frågor ang mina jeans som jag hade på mig på Bagatelle brunchen i lördags så var tvungen att länka dem till er. Jag tog storlek 28/32 – de satt perfekt på mig och är så jävla sköna! Brukar ha storlek 38 i byxor om ni inte kan jeansstorlekar. Vet att jag brukar ha väldigt svårt med det där haha.

Klackarna är gamla ifrån Zara, ni kan hitta en liknande skinnpaj här (klick!) och väskan coming soon…

Kan varmt rekommendera! De satt perfekt i benen också och jag älskar alla slitningar och allt med dem. Vill ha dem i flera färger (om de ändå fanns…..)

9 gillar

Kommentarer (2)

 • Malin

  |

  Skulle jättegärna vilja veta vart BHn som du hade på dig på brunchen är ifrån? Den som stack fram snyggt under toppen ?

  Reply

 • Maja

  |

  Kan du länka väskan? 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler