Mitt nya vita leende

Inlägget innehåller REKLAM och är ett samarbete med BelissasWhitening

Nästan det första jag gjorde när jag kom till New York var att bleka mina tänder. Då tror ni säkert att jag bokat tid på någon salong för att fixa detta, men inte alls. Jag hade plockat med mig tandblekningskitet BeWhite Super Kit PRO från Belissas, och fixade detta enkelt och smidigt alldeles själv.

Och jag är så nöjd med resultatet. Se före och efter bilder här:

Före

Efter

Tänder är så viktigt tycker jag. Jag älskar det naturligt vita resultatet. Det är inte någon jätte stor skillnad då mina tänder var ganska vita redan innan, men tänderna är absolut vitare och ser fräschare ut. Det gör jätte mycket för hela utseendet. Mina tänder blir lätt lite missfärgade av kaffe, te och röd vin. Det är så bra att man enkelt kan fixa till det och utan att behöva lägga ut en förmögenhet.

Belissas har även 100% nöjd kundgaranti vilket innebär att man får tillbaka sina pengar om man inte är nöjd med produkten. Hur bra?

Om ni använder min rabattkod HANNA50 så får ni just nu 50% rabatt på www.belissas.com.

8 gillar

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler