Snabb update från Göteborg

Gullisar! Här kommer en snabb uppdatering från Göteborg. Har varit dålig på att uppdatera bloggen senaste veckan men har ju varit sjuk och haft mycket med utflykten och allt så det har helt enkelt kommit emellan.

Åt den sjukaste tryffelsalami pizzan

Igår blev det i varje fall en liten roadtrip ner till Göteborg med Lojsan. Vi vaknade precis upp på Bellora och har sovit som två prinsessor hela natten efter gårdagens middag här nere på restaurangen.

Anledningen till att vi åkte ner hit var bland annat för att gästa humorgruppen JLC’s podd och ha med den i vår podcast. Så deras avsnitt kommer ut redan på torsdag och vårt kommer nästa måndag, samma dag jag åker till NEW YORK! Nu ska vi äta frukost på hotellet och sedan försöka hinna med en kaffe med stjärnan Hanna Schönberg som bor i Ulricehamn. Ja, det blir verkligen en roadtrip det här haha! Men så mysigt faktiskt att få över 24h kvalitetstid med min bästis utan barn! Är väldigt glad över det!

16 gillar

Kommentarer (6)

 • Ellinore

  |

  Kommer ni fortsätta med podden när du flyttar? Är livrädd att ni ska sluta med den!!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   JA, vi kommer givetvis att fortsätta med podden. Don’t you worry! pusss

   Reply

 • Matilda

  |

  Men hur snygg..

  Reply

 • Emma

  |

  Gud va snygg den kappan var!! Vart är den ifrån? 😍😍

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Den är gammal från NA-KD! puss

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler