Latest looks

Inlägg innehåller reklamlänkar/ adlinks

Insåg precis att jag helt glömt att berätta vart en del kläder jag haft på mig på senaste är ifrån så här kommer en liten recap med lite bilder på vad jag har haft för mig och vart ni hittar mina snygga outfits. Redo?

Vi börjar med dom här sjukt snygga vida läderbyxorna som jag hade på mig i hemma hos reportaget och sedan behöll på men bytte topp till när jag senare samma kväll skulle ha middag. Kan varmt rekommendera dom här byxorna, så jäkla snygga och kommer finnas så mycket bra användningsområden för dem i höst.

Här bytte jag bara tröjan till en silkes cowl neck top och då blev det plötsligt mycket festligare och såg nästan ut som en jumpsuit. Fint va? Många som trodde att jag hade på mig en jumpsuit också faktiskt.

En annan look ni frågat om är den här stört snygga skinnklänningen!!

Den hittar ni här (klick!)….

Vad mer har hänt? Tidigare idag när jag och Lojsan var påväg hem ifrån Göteborg så stannade vi till i Ulricehamn för att dricka lite kaffe och te i solen med världens gulligaste Hanna och det såg ut såhär. Min skinnjacka som jag använt så jäkla jäkla mycket verkar dessvärre slutsåld för er som undrat mycket om den, men hittade en liknande här (klick!).

Jag var en sväng på Stockholm Street Food Market i Kungsträdgården i lördags…

Jag hade en myskväll med dom här två godingarna, vi kollade på dokumentär, love Island, åt sushi och snackade skit. Det var såååå länge sedan vi bara hängde vi tre så det var riktigt mysigt. Det var ju vi tre som reste Mexico, USA och Jamaica där för 4 år sedan och nu är Olivia tillbaka i Sverige ett tag så förhoppningsvis blir det mer sådant här mys senare i år när jag är hemma från NYC igen.

Jag har flyttat ut ur lägenheten och packat mina väskor inför resan..

Och nu bor jag i tre stycken mindre väskor ute i orten hemma hos Lojsan och det här är jag exakt just nu i denna stunden. Imorgon har jag en låååååååång dag. Har frukostmöte, ska vara med i ett matlagningsprogram och så ska jag göra arbets EKG. Behöver lägga mig i tid ikväll, samt lägga lite brun utan sol på ansiktet kanske…

19 gillar

Kommentarer (9)

 • Jolie

  |

  Hej Hanna! Du är absolut min främst go to vad gäller stilinspiration. De där beiga bootsen som du avser packa med på bilden med resväskan är inget undantag. Var har du köpt dessa? Har letat överallt… Stort tack om du orkar svara.

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Nakd! ?

   Reply

 • Agnes

  |

  Åh älskar allt! Vart kommer den vita mjukiströjan ifrån som du har på dig i slutet? Letar efter perfekta basplagg!!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Bikbok!

   Reply

 • Natalie

  |

  Vilken storlek har du på byxorna??

  Reply

 • Martina

  |

  Vart är den fluffiga mattan ifrån? 😀

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Layered!

   Reply

 • Rebecca

  |

  Hei, hvor har du kjøpt den brune sittepuffen? ?

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler